Сатинова помада від Colour Intense
Мої два відтінки рожевого
Привіт! Нещодавно вирішила перевірити Colour Intense Profi Touch Satin Perfection Lipstick. Як завжди у таких випадках мене цікавила стійкість помади, рівномірність нанесення, чи не надто сушить шкіру губ і так далі. Я обрала два відтінки рожевого кольору, хоча цікаво було б спробувати й інші кольори. Цікаво, що ці дві помади відчуваються на губах трохи по-різному. Отож, ділюсь враженнями про кожну з них.
20 Nude blush
Nude blush або "Нюдові рум'яна". Дуже ніжний рожевий відтінок. Світлий, природний, не надто яскравий та і не блідий. Гарний вигляд має, якщо нанести в кілька шарів. Адже якщо наносити одним шаром, то видно мазки. Стійкість непогана. Витримує кілька годин, переносить навіть пиття кави і потребує лише легкого підправлення, і то необов'язково. На губах відчувається комфортно, але за пару годин після неї є відчуття сухості шкіри.
21 Dusty rose
Dusty rose або "Запорошена троянда". Це просто топ. Дуже красивий, як на мене, відтінок. Теплий рожевий із червоно-теракотовим підтоном. В міру контрастний, м'який. Помада наноситься дуже гладко й легко. Зазначено, що у складі міститься віск та оливкова олія. Тому на губах від неї відчуття майже як від бальзаму: Не сушить, а навпаки дає відчуття зволоження. По стійкості також непогана, кілька годин витримує. Прям сподобалась мені дуже.
Зважаючи на дуже низьку ціну цієї помади (але геть не низьку якість), можна перепробувати різні відтінки. Однозначно варта уваги.
Коментарі (0)