Ірина 🦋

Безсиліконовий зволожуючий шампунь

Безсиліконовий зволожуючий шампунь

Моє волосся натуральне, нормального типу, пряме, не пористе.

Я дуже люблю корейськи 🇰🇷 засоби догляду, цей шампунь використовую кілька років, періодично чергуючи з іншими. Цей засіб один з улюблених на рівні з Шампунь для надання об'єму тонкому волоссю L'Oreal Professional Serie Expert Volumetry Anti-Gravity Effect Volume Shampoo.

Безсиліконовий зволожувальний шампунь La'dor Moisture Balancing Shampoo універсальний доглядовий засіб надає потужну зволожувальну і живильну дії, перетворюючи сухі, ламкі, неживі локони. У його формулі відсутній силікон, що обтяжує волосся і створює на ньому густу, повітронепроникну плівку. Шампунь делікатно очищає від різних забруднень, себуму, що скупчився, залишків стайлінгу і фарбувальних засобів.

Він містить натуральні екстракти лаванди, перцевої м'яти, ромашки, розмарину і фрезії. Вони зволожують і заспокоюють шкіру голови, знімають запалення і подразнення, нормалізують роботу сальних залоз. Вже після першого застосування ви відчуєте, що зникло відчуття стягнутості і сухості. Ваші локони надовго залишаться чистими, свіжими і блискучими.

Пакування: Шампунь буває в обʼємі 100мл у тюбі та 530мл у флаконі з дозатором, також його можна купити в пробниках.

Зовнішній вигляд: Густа консистенція, біло-перламутрового кольору 🤍

Аромат: Ніжний приємний більш квітковий 🌷, без лікарських травʼянистих ноток.

Використання: Цей шампунь я люблю і купую його регулярно, тому у мене завжди виликий об'єм та ще флакон про запас 😄 Користуюся вже кілька років, звикання волосся немає.

Шампунь добре пінеться, делікатно очищає від забруднень, себуму та залишків стайлінгових засобів.

Витрачається дуже економно. Не викликає ні у мене , ні в кого з моєї родини 🧑‍🧑‍🧒лущення, сверблячки, відмінно промиває волосся, не жирнить їх швидше з ним я мою голову 1раз на 2-3 дні

Я можу рекомендувати вам його спробувати хоча б у невеликому об'ємі, щоб зрозуміти, чи підійде він особисто вашому волоссю 🙋🏻‍♀️

А які шампуні ваші улюблені, поділіться у коментарях?

Кератиновий безсульфатний шампунь La'dor Keratin LPP Shampoo

Безлужний шампунь з pH 4.5 La'dor Damage Protector Acid Shampoo

Бессульфатный органический шампунь La'dor Triplex Natural Shampoo

Зволожуючий шампунь для волосся La'dor Wonder Bubble Shampoo

Безсульфатний шампунь проти випадання волосся La'dor Dermatical Hair-Loss Shampoo

Шампунь проти жовтизни волосся La'Dor Anti Yellow Shampoo

Шампунь заспокійливий із трав'яними екстрактами La'dor Herbalism Shampoo

Шампунь проти лупи La'dor Anti-Dandruff Shampoo

Глибокоочисний шампунь із яблучним оцтом La'dor ACV Vinegar Shampoo

Шампунь з глиною та морськими мінералами Lador C-Tox Clay Shampoo

Зміцнюючий шампунь для тонкого волосся La'dor Dermatical Hair-Loss Shampoo For Thin Hair

Парфумований шампунь для волосся з кератином La'dor Keratin LPP Shampoo Movet

Парфумований шампунь для волосся з кератином La'dor Keratin LPP Shampoo Pitta

Шампунь від випадіння волосся Lador Root Re-Boot Awakening Shampoo Cica &Tea Tree

Шампунь для волосся з імбиром та яблуком La'dor Root Re-Boot Purifying Shampoo Ginger & Apple

Шампунь для росту волосся "Червоний женьшень та пивні дріжджі" Lador Root Re-Boot Awakening Shampoo Red Ginseng & Beer Yeast

Шампунь для волосся з прополісом та цитроном La'dor Root Re-Boot Vitalizing Shampoo