Kostenko_Nastya👩‍🦰

Заспокійливий тонік для обличчя від Sane

Заспокійливий тонік для обличчя від Sane

Привіт, красуні💋

А я все продовжую своє знайомство з косметикою українського виробника Sane. Тонік для обличчя я використовую у своій доглядовій бьюті-рутині з того часу, як почала догляд за обличчям ще з часів косметики Mia. Насправді, у мене нема захмарних вимог до такого продукту - вирівняти pH шкіри після вмивання, прибрати залишки того, що не дозмивалося пінкою та підготувати шкіру для подальшого нанесення доглядових продуктів.

І ось у мене зявився він - заспокійливий тонік для обличчя від Sane. Чи виправдав він мої очікування? Чи розачарував? Розкажу у цьому дописі.

Ну, що ж, поїхали!

Купувала тонік я тут, на сайті. Чи є він в наявності в інших магазинах - гадки не маю.

Замовлення було у грудні 2023 року, на той час його вартість складала 134 грн за 100 мл. Зараз його вартість вище - 179 грн (більше майже на 50 грн, але тоді на нього була акція).

Тонік не мав картоного пакування. Саме пакування - пластикова прозора пляшечка. Нажаль, не пам'ятаю, чи був захист від відкриття.

Вся інформація про засіб знаходиться на білих наклейках, а між ними - такий собі "зазор", який дозволяє відслідковувати кількість засобу.

Лицьова сторона - все по стандарту: назва бренду, що за засіб, які активні компоненти присутні. Доречі, ця інформація вказана англійською мовою. Що цікаво - виробник на лицьовій стороні також вказує рівень pH засобу - він становить 5.5.

На звороті в нас теж все по стандарту: склад, використання, протипоказання, умови зберігання та інформація про виробника.

Дозатор. Дуже зручний: м'яко нажимається, не западає. Зверху на ньому була спеціальна прозора кришечка. Так як у мене є дурна звичка їх одразу не використовувати (ну тобто не закривати), то на наступний день про них можна забувати - мої кицьки вирішують, що їм місце десь під кроваттю або між шафами. Тому фото кришечки зробити можливості нема.

Лямзю цитатою склад з карточки товару:

"Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Cucumber Extract, Lactococcus Ferment Lysate, Laminaria Extract, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Panthenol, Allantoint, PEG-75 Lanolin, Polysorbate 20, Fragrance."

Склад мені дуже подобається - він мінімальний і є гарний набір активних інгрідієнтів. Розглянемо детальніше:

Екстрак алое. Думаю, що всі знають про корисні властивості, тому щось розписувати сенсу не бачу.

Екстракт огірка. Дивимось пункт вище, також не бачу сенсу багато розповідати.

Прибіотик (він же Lactococcus Ferment Lysate). Цікавенький інгрідієнт, як на мене.. Це відновлення мікробіому (що важливо для чутливої, зневодненої, сухої шкіри), це протизапальна дія, це підтримка балансу мікробіому, це "стирання" негативного впливу зовнішньої середи. Короче, класна штука.

Екстракт ламінарії. Зволожує, омолоджує, покращує колір шкіри.

Алантоїн. Думаю, що в цьому продукті його основна дія - приборкання сухості та чутливості.

Критично поганих компонентів у складі я не бачу. Тому за склад виробнику 5 з двома плюсами.

Тонік має рідку консістенцію, така собі водичка. Ну, цей не дивно. При збовтуванні злегка піниться - видно по фото.

Колір відсутній - засіб прозорий.

Запах ніжний, приємний, не дуже виразний. Щось схоже на аромат кокосу. Але довго не тримається, та не накладається на аромат крему та сироватки, які я використовую після протирання обличчя тоніком.

Я використовую засіб після вмивання, перед нанесенням сироватки. Роблю по суті так, як і пише виробник. Спочатку збовтую, наношу на ватний спонж, протираю обличчя. Мені достатньо 5-ти пшиків, щоб обробити все обличчя.

Якщо чесно - я від нього у хахваті!!! Мені дуже подобається ефект. Він реально знімає стягнутість після пінки, після нього відчуття дуже приємні. Він швидко впитується, не залишає липкості. Алергічної реакції чи якихось неприємних відчуттів не викликав.

Мій вердикт - однозначне так. Я дуже і дуже рекомендую його тим, у кого суха та чутлива шкіра. Також, як на мене, це непоганий засіб для нормальної шкіри на зиму, коли буває обвітрювання та шелушіння після морозу.

І резюмуючи, коротко про плюси та мінуси:

Плюси:

  • Шикарний склад.
  • Приємний аромат.
  • Зручність використання.
  • Відчутний ефект.

Мінуси:

  • Для себе не побачила.

Ось так, мої красуні. Купувати чи ні, спробувати чи ні - моє однозначне спробувати!!!