Kostenko_Nastya👩‍🦰

Сироватка для обличчя з пептидами від Joko Blend

Сироватка для обличчя з пептидами від Joko Blend

Привіт, красуні💋

Сироватками для обличчя на постійній основі я користуюсь десь так років 4-5. Завжди в моєму догляді дві різні сироватки: на ранок - якась з "легким" складом активних інгрідієнтів, на вечір - важка артилерія. Найчастіше ця важка артилерія - це сироватка з пептидами.

І ось якраз обидві в мене закінчились, і я вирішила поки взяти лише одну - пептидну. Нажаль, пептидна сироватка, яку я постійно купую, вже довгий час в наявності була відсутня, тому мій вибір пав на цю сироватку для обличчя від українського бренду Joko Blend. І нажаль, вона мене розачарувала... Якщо цікаво чому - розповім.

Ну, що ж, поїхали!

Як вже зрозуміло, купувала я її на сайті у грудні 2023 року.

На той час її вартість складала 314 грн. за 30 мл. Зараз вона коштує 343 грн, звичайна її ціна - 468 грн. Ну, як би, не прям бюджетно...

Картонної коробки сироватка не мала. Але мала захист від відкриття, що для мене великий плюс.

Засіб знаходиться у скляній пляшчці фіолетового кольору. усю необхідну інформацію виробник розмістив трьома блоками:

Лицьова сторона - назва бренду та продукту (українською та англійською), об'єм.

На звороті у нас два блоки з інформацією:

  • Перший - назва, склад, дія та спосіб використання (останні дві двома мовами).
  • Другий - умови зберігання, термін придатності, інформація про виробника.

Дозатор. Дозується засіб за допомогою піпетки. М'який кінчик вироблено з білої гуми, зручний, добре "всмокчує" засіб. А от скляний кінчик, з якого засіб вичавлюється - ну таке, мені не подобається. Він на кінці звужений, і якось дуже мало видає засобу. Мені більше довподоби стандартні піпетки, тому, можливо, такий формат не зручний саме мені.

Лямзю цитатою склад з карточки товару:

"Aqua, Glycerin, Apricot Kernel Oil, Jojoba Oil, Squalane, Sodium Hyaluronate, Ethylhexyl Olivate, Sodium Acrylates Copolymer, Polyglyceryl-4 Olivate, Butylene Glycol, Hexapeptide-9, Caprylic/Capric Triglyceride, Bidens Tripartita Extract, Pinus Cembra Wood Extract, Cedar Extract, Alcohol, Pentylene Glycol, Hydrolized Wheat Protein, Disodium EDTA, Tocopherol Acetate, Ferulic Acid, Silica, Phenoxyethanol, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid, Parfum, Citric Acid."

Давайте подивимось чи є тут щось дійсно варте уваги:

  • Олія абрикосових кісточок. Пом'якшує шкіру, впливає на зморшки, добре підходить сухій шкірі.
  • Олія жожоба. Мабуть, про корисні властивості цієї олії не чув тільки глухий, тому розписувати не буду.
  • Сквалан. Ось цей компонент мене заінтригував під час вибору. Це свого роду одна з "цеглинок" нашої шкіри. Він утримує вологу та попереджає її втрату, а ще це чудовий провідник інших активів у шкіру, наприклад, гіалуроновій кислоті, яка є також у складі сироватки (тут вона низькомолекулярна, і працює у глибоких шарах шкіри).
  • Пептиди, а точніше пептид Hexapeptide-9 (доречі, якщо я не помиляюсь, він вважається найдієвішим серед пептидів). Запускає вироблення шкірою колагена, за рахунок чого зменшуються зморшки.
  • Гидролізований протеїн пшениці - ще одна "цеглочка" нашої шкіри - омолоджуючий актив.

Також у складі є: екстракт причепи, кедрової сосни, гімалайського кедру, вітамін Е та ферулова кислота.

Здається, ну по активам ну прям вау-вау!!! Але є тут крапля дьогту, як то кажуть. По-перше, спирт, який відноситься до простих і здатен нанівець зводити дію корисних інгрідієнтів. По-друге, гліцерин, якого, судячи з розташування у складі, тут достатньо. Ну таке, переплачувати за дешевий "зволожувач" якось не хочеться... По-третє, стабілізатор Disodium EDTA, який окрім того, що є канцерогеном, так ще й при постійному використанні, черз деякий час викличе зневоднення, прискорену появу зморшок па підвищить її чутливість шкіри.

Ну таке, як на мене, все так добре починалось зі складом...

Консінстенція сироватки мені не подобається - я більше полюбляю рідкі. А ця, ну нагадує... скажім так, заварний крем. Через цю консінстенцію з'являється незручність у використанні - сироватка наліпає на всю піпетку, і коли її засовуєш у баночку, то вона з піпетки "зчищається" краями баночки і накоплюється у місці закручування.

Колір у сироватки білий, я б навіть сказала, що такий ніби біло-водянистий. На фото воно не так, як вживу.

Запах приємний, ненасичений, швидко вивітрюється. Такий наче якийсь пряно-кисленький фрукт наче нагадує.

Я наношу сироватку після вмивання та протирання обличчя тоніком. Мені на 1 раз вистачає дві горошинки (таких, як на фото вище). Наношу її вранці і ввечері.

От чесно, я користуюсь нею майже три місяці і результату не бачу. Вона не залишає липкості, не скочується, крем на неї лягає рівно. Я пробувала деякий час її не наносити - так от шкіра що з її використанням, що без неї виглядає однаково.

Я знаю, що судити по сироватці там за тиждень використання не можна, але часу пройшло достатньо. Також я знаю на власних відчуттях шкіри як діють пептиди, а тут нічого подібного я не відчуваю.

Виробник вказав, що це засіб для шкіри "25+", та от на 30-річну шкіру, а тим паче з невеликою кількість зморшок ефекту він не дає. Думаю, що цю сироватку краще використовувати 20-річним дівчатам щоб запобігти передчасному старінню.

Як на мене, марний і не вартий своїх коштів засіб. Моє категоричне ні. І, як завжди, вкінці тезисно плюси та мінуси продукту.

Плюси:

  • Український виробник.
  • Багато активних інгрідієнтів.
  • Був захист від відкриття.
  • Приємний аромат.

Мінуси:

  • Відсутність ефекту.
  • Наявність у складі поганих компонентів.
  • Незручна піпетка.
  • Консінстенція.

Ось такі в мене враження, мої красуні, тому чи давати шанс цьому продукту - вирішуйте самі.