Олена Романюк

Порожні баночки за березень '24

Порожні баночки за березень '24

Вітаю усіх, кому цікавий дивний розділ "Викидушки" , вони ж "Порожні баночки, флакончики, тюбики"😺!

Особисто я обожнюю почитати, що в кого назбиралося, чи використали до краплиночки, чи пішло у сміття? Бо в мене цього разу є конкретні розчарування, тобто, майже повні баночки!

  • Гель для душу Le Petit Marseillias "Манго та маракуйя" - улюблені гелі, кожного разу купую різний аромат. Ніжні, не пересушують шкіру, не залишають плівку на тілі. "Манго та маракуйя" - це яскравий, теплий аромат солодких тропічних фруктів.
  • Крем для очей з ектрактом ластівчиного гнізда Elizavecca Face Care Gold CF Nest White Bomb Eye Cream - звісно, хоч букви на тюбику витерлися, але свинка залишилася і ми легко вгадаємо бренд. Насправді, цей крем закінчився ще у січні, але скромно заліг на дно корзиночки у ванній, і не потрапив у зимові викидушки. З кремом я знайома давно, роки 4 точно. Свого часу працював прекрасно, шкіра під очима, в орбітальній зоні, була наповненою та сяючою. На мою думку, це гарний варіант до 35 років. Зараз не справляється, не бачу того ефекту.
  • Крем для очей Nuori (датський бренд органічної косметики) у пробничку 1.5 мл - це був подаруночок від Тамари в одній з посилок 🥰 Крем класний, поживний, в той же час легкий, не лягає плівкою, шкіра дійсно світлішає, м'яка, розгладжена. Мені вистачило десь на 3 тижні.
  • Засіб для зняття лаку Ноготок з екстрактом чайного дерева - роки йдуть, а цей засіб зі мною з 13-ти років, як я почала малювати собі нігті 😅. Я сама роблю собі манікюр, покриття, остаточно відмовилася від гель-лаку 4 роки тому. Тому рідина для зняття лаку завжди є в моєму манікюрному арсеналі.
  • База і топове покриття 2-в-1 для нігтів Essence Super Strong - моя повна баночка та розчарування. Писала свій відгук місяць тому, моя думка не змінилася. Останній шанс дала, використавши, як топове покриття на лаку (який сам по собі тримається 5 днів), через пів дня зникло/злізло з кінчиків нігтів разом з основним. Соло не тримається також.

https://club.makeup.com.ua/post/31662/

  • Базове покриття Essence The Repair&Care Base Coat у рожевому відтінку - скажу одразу, засохло на середині флакону через 3 місяці. Наскільки це неймовірно вдалий відтінок, глянець, тривалість покриття, і теж розчарування. Я маю лаки американських брендів, та більш бюджетні TopFace, які стоять вже 3 роки і прекрасно фарбують, то якість Essence мені не сподобалася

https://club.makeup.com.ua/post/24905/

Харчова добавка "Кальцій, магній з вітаміном D3" Solgar Calcium Magnesium with Vitamin D3 (150 таблеток) - з цим комплексом я пройшла січень-лютий-березень. Магній - постійна рекомендація мого лікаря, інакше маю неприємні нюанси в організмі, через стрес та зайві нерви.

Зверніть увагу на друге фото, де вказано склад!

Виробник вказує, що добова доза цього комплексу складає 5 таблеток! Це вийде доза магнію у 500мг, на інших елементах не акцентую увагу. Якщо купувати в Україні, то буде наліпка рідною мовою, де вказано по 1-2 таблетки на добу.

Майте це на увазі, бо 500 мг магнію, то суттєва доза + таблетки немаленькі, важко ковтати. Але без неприємних відчуттів для ШКТ.

Магній добре на мене впливає, я - зібрана, не доводжу себе до сіпання ока, легше сприймаю навколишній світ 🤣

Дякую, що дочитали про мої маленькі "порожні баночки" 🥰 Усім вдалих засобів, бережіть себе!