Алла

Любовна любов

Любовна любов

Як і обіцяла, ділюся своїм ідеальним засобом для зняття водостійкого макіяжу. Багато разів ним користувалася, купувала щось нове, і знову поверталася до нього. Найцікавіше, що його ціна дуже бюджетна. Але для мене він підходить ідеально: повністю змиває туш та стійкі помади, не подразнює очі.

Добре справляється з олівцями, підводками. А ще - зміцнює вії, зволожує шкіру та пройшов офтальмологічне тестування.
Рідина двофазна, що добре видно візуально. Перед використанням треба ретельно струсити флакон. Потім нанести засіб на ватний тампон, прикласти на заплющені очі, залишити на деякий час та видалити макіяж.

Повний список інгредієнтів:

AQUA/WATER, ISODODECANE, ISOPROPYL PALMITATE, UNDECANE, ARGININE, CI 60725/VIOLET 2, CITRIC ACID, DIPOTASSIUM PHOSPHATE, DISODIUM EDTA, HEXYLENE GLYCOL, OCTYLDODECANOL, OCTYLDODECYL XYLOSIDE, POLYAMINOPROPYL BIGUANIDE, POTASSIUM PHOSPHATE, SODIUM CHLORIDE, TRIDECANE.

До речі, до складу входить аргінін - це амінокислота, яка використовується в косметиці та засобах особистої гігієни для захисту шкіри від вільних радикалів, підвищення гідратації шкіри та збільшення вироблення колагену. Є однією із складових природного фактора зволоження шкіри.

Тобто засіб не тільки добре змиває макіяж, але й доглядає за вашою шкірою.

Відмінно підходить тим, хто носить контактні лінзи.

Однозначно рекомендую.

Любовна любов
Любовна любов
Любовна любов
Любовна любов
Любовна любов
Любовна любов