krislemly

Purito | ВВ-крем

Purito | ВВ-крем

Є така категорія косметичних продуктів, які буквально підривають індустрію краси та завойовують міцне місце на світовому ринку на багато років. До таких продуктів належать і Cica Clearing BB cream від бренду Purito. Який встиг наробити шуму в соціальних мережах, тіктоці та у нас в клубі.

Purito | ВВ-крем

Упаковка тону лаконічна - це білий пластиковий вертикальний тюбик з кришкою, за якою ховається носик засобу. Додатково був запакований в картону коробочку.

Дозатор у вигляді тоненького носика, зручно регулювати кількість засобу.

Склад крему досить цікавий, у ньому є центелла, яку дуже часто використовують у корейській косметиці. Центелла повинна заспокоювати шкіру і прибирати почервоніння.

Я довго вагалась який відтінок для себе обрати. Вирішила зупинитись на 13, хоч і боялась, що він може бути з занадто жовтим півтоном. Але насправді цей тон чудово мені підійшов.

Він підійде навіть білосніжкам оскільки цей тон добре підлаштовується під тон шкіри. Додаю свотчі популярних тональних від Міши, Колагену та Холіки, можливо це комусь допоможе визначитись з відтінком.

Моя шкіра: нормального типу з локальними лущеннями та недосконалостями у вигляді поодиноких висипів (але на щастя зараз це трапляється рідко).

Від ВВ-крему я чекаю на легке покриття, гарне вирівнювання тону шкіри, природний фініш, натуральний ефект. Не люблю, коли ВВ-крем/тон лежить на шкірі маскою, провалюється в пори, підкреслює зморшки та сухі ділянки.

Що я можу сказати про Cica Clearing BB. Для мене відтінок ідеальний. Обличчя виглядає свіжим, тон рівний. Жодної рижинки або жовтого немає. Межі непомітні. Лягає рівно на шкірі зовсім не помітний, чудово наноситься вологим спонжиком або пензликом. Не підкреслює лущення, пори, маленькі зморшки. Не окислюється на обличчі. Фініш не сильно сяючий, але й не глухо-матовий. Стійкість чудова, нікуди не спливає і не стікає. І головний, вирішальний момент, те чого я боялась, він зовсім не комедогений, жодних висипів або забитих пор не провокує.

Для обʼєктивності на фото До/Після ділянок шкіри який зараз, нажаль, в найгіршому стані.

Тому можу сміливо його рекомендувати.