Vikulyk

Пофарбувалась. Коли хотіла стати брюнеткою, але не зовсім в мене це вийшло

Пофарбувалась. Коли хотіла стати брюнеткою, але не зовсім в мене це вийшло

Я люблю безаміачні фарби, адже можна трохи змінити імідж і не робити потім змивки, якраз побавитись на місяць часу мені добре.

В моє волосся не дуже вчіпляється пігмент і сходить швидко, особливо, коли фарба безаміачна.

Я обрала відтінок "глибокий чорний", але в результаті вийшла якась шококладна 😂 В комплекті окрім фарбників також є бальзам і рукавички.

Пофарбувалась. Коли хотіла стати брюнеткою, але не зовсім в мене це вийшло

Змішую фарбники, добре збовтуючи. Потім намагаюсь начавити з гострого кінчика собі продукт, проте мені це не виходить і я мушу ножницями обрізати кінчик, щось напевне роблю не так, але нехай, адже часу обмаль.)

Рідина доволі густа, не стікає, що зручно і образний кінчик все ж працює😂

Сама баночка з досить плотного пластика і вичавити весь вміст дуже складно.

Розділяти рукавичками комфортно, але можливо це краще все ж робити спеціальною щіточкою.

Защіплюю жабкою і залишаю на 30 хвилин.

Потім змиваю масажними рухами теплою водою, пігменту стікало ой як багато, потім беру свій звичний безсульфатний шампунь і один раз промиваю коріння, потім масочка з набору і знову воличкою.

Вийшла така різняця, не глибокий чорний, але десь на два тони волосся темніше, до того ж воно хамелеонить, при штучному світлі я виглядаю омріяною брюнеткою))

Пігмент ліг не супер рівномірно, мені в цьому плані більше подобається фарба Лореаль, хоч і моє волосся безаміачні фарби не дуже беруть, проте хотілось би краще.

Я купляла дві пачки по акції ще давніше, і згадую що стійкість тут теж менша, ніж у Лореаль. Також влітку, коли пітнію, ця фабра може залишатись на подушці.

Мені подобається, що вона досить лояльно відноситься до здоров'я волосся, я не відчуваю ніякої сухості, навпаки воно блискуче і розсипчасте. Відтінок сам по собі гарний, але деж мій глибокий чорний?

Загалом фарба у мене викликає двоякі враження, адже волосся доволі гарне і блискуче, тон темніший, але не до кінця такий, який би хотілось, також стійкість і профарбовування не на найвищому рівні, напевне Лореаль мені більше до душі, або не так стали зірки щодо сьогоднішнього фарбування.)