Анастасія Фоміна

Моє знайомство з ензимною пудрою

Моє знайомство з ензимною пудрою

Про такий продукт як ензимна пудра я чула багато і все хотілося ввести її у свій догляд.Довго обирала яку саме взяти,вибір пав на Biono,але нажаль вона часто розкуплена і вихопити її у мене не виходило.Купувати дуже дорогу ензим пудру я не хотіла,адже що собою впринципі являє такий продукт ,чи підійде він мені я не знала і якось витрачати гроші на вітер не хотілося.І от гортаючи Makeup натикнулася на бюджетний бренд Skinbar і саме на ензимну пудру,яка мала ТІЛЬКИ позитивні відгуки.І велика кількість позитивних відгуків мене підкупила і ось вона в мене.

Тестую я її вже десь близько місяця,тому враження від неї в мене доволі чіткі та сформовані.

Почнемо взагалі з того,що являє собою ензимна пудра та чи потрібна вона взагалі:

Ензимна пудра являє собою порошок,з вмістом безпосен ензимів,який при контакті з водою та подальшим вспіненням перетворюється на піну,яка мʼяко,проте дуже потужно очищує шкіру,відлушує іі,видаляє забруднення з пор та робить її мʼякою та пружною.

Моя шкіра комбінована,схильна до утворення чорних точок,має почервоніння та сліди від минулих висипань.

Для моєї шкіри цей засіб став справжнім викриттям та порятунком від чорних точок.Вперше використавши цей засіб шкіра моментально розгладилась,посвітлішала,пори очистилися та звузилися,а на дотик шкіра стала гладенька та наче відполірована.

У використанні продукт легкий,піна,яка утворюється після розмилення порошку з водою-не надто густа,але комфортна І її достатньо для хорошого очищення всього обличчя.Продукт має фруктову віддушку,не щипит,не викликав почервоніння та інших реакцій на шкірі.

Використовую я цю енизмну пудру зараз десь 2-3 рази на тиждень ввечері,після наношу зволожуючий крем.

Я не косметолог,але цей продукт щиро рекомендую,він справді особисто на мені працює неймовірно круто.Як на мене це крутий замінник скрабу.