Kostenko_Nastya👩‍🦰

Туш для вій Eveline Cosmetics Extension Volume 4D False Definition Push Up Volume and Curl

Туш для вій Eveline Cosmetics Extension Volume 4D False Definition Push Up Volume and Curl

Привіт, красуні💋

Туш для вій - це мій біль... Природа наділила мене гарною миндалевидною формою очей, а от вій до них, нажаль, додати забула... Мої вії - це просто жах. Тут у мене ну просто джек-пот: вони прямі у прямому сенсі, дуже короткі і надзвичайно рідкі.

Мені постійно радили наростити собі вії, але я не хочу. Не тому, що шкода грошей, не тому, що ношу лінзи. Просто тупо не хочу. Хоча, мабудь, мене забавляє постійний квест із розряду: "Ага, за відгуками туш классна, а може і з моїми віями щось зробить", бо кожна туш для мене стає провалом. Не стала виключення і ця туш від Евелін, хоч перечитав купу позитивних відгуків про неї я так сподівалася на краще!

Ну, що ж, поїхали!

Купувала я туш у цьому місяці. На момент покупки її вартість склада 114 грн, зараз на неї діє акція - вона коштує 100 грн (а та, що доставляється з ЄС взагалі 93 грн). З ціни ми бачимо, що туш дуже бюджетна.

Туш не мала картонного пакування, як і не мала захисту від відкриття. Вірити, що її за рік (бо дата виготовлення стоїть на ній березень 2023 року) ніхто не відкривав я не можу... І ось дата та відсутність захисту - це моє перше неприємне враження від неї...

Сама туш знаходиться у яскраво-жовтому пластиковому тюбику. На ньому вказано інформацію з назвою продукціїї, бренд, обіцянки що вії стануть просто чарівними, склад, строк придатності, інформація від виробника. І ось тут в мене друге неприємне враження - вся ця інформація вказана російською мовою... Більш того, на ній вказано адресу дистрибьютера, який знаходиться..... в росіїї... Тобто, продукт, який я отримала - це мало того, що контрабанда (бо те, що завозиться через кордон легально має мати вказану інформацію виробника українською мовою), так це продукт, який призначено для російських покупців... Ну як так то???

Щіточка. Вона не пушиста, а прорезинена. Я полюбляю такий формат щіточок. Ця також має з однієї сторони вигин, а з іншої - випуклість.

Туш сама по собі має середю консистенцію - достатньо плотна, але й не дуже густа. Колір - вугільно чорний. Запах практично не відчувається - щоб його відчути, потрібно глибоко "внюхати" кисточку прям під носом.

Користуюсь тушю я тиждень. Спочатку важко було приловчитись до кисточки, але все ж таки я з нею розібралась. Продукту набирається достатньо. зайвого на кисточці після діствання з тюбику залишається мало.

А ось тут я вже детально розповім чому вона мені не сподобалась.

Почну з хорошого: вона не викликала алергічних реакцій чи подразнень, тримається до вечера, не осипається і гарно змивається міцелярною водою. Також мені сподобалось, що вона виразно профарбовує нижні вії.

А тепер про погане:

  • Грудочки. Туш на моїх віях береться грудочками, особливо на кінчиках вій.
  • "Павучі лапки". В мене після нанесення вони присутні.
  • Склеювання. Більш короткі вії просто приліплюються до довших.
  • Обіцяний ефект. Підкручування, густота, подовження - це повністю відсутнє. Ефект цієї туші у мене - це вії просто стали яскравіші ну і трошки більш виразними. І все. А з урахуванням, що мій звичайний макіяж очей - це відсутність тіней, просто профарбовування слизової чорним олівцем і туш, то на вечірній версії макіяжу мої вії десь загубляться...

Щоб не бути голослівною, прикладаю фото "До/Після".

Моє розачарування. Туш мені не сподобалась, для мене вона нічим не відрізняється від інших. Хоча при моїй пам'яті лише дві туши змогли зітворити диво з моїми віями. Але казати категорично, що я її не рекомендую, не можу, бо багато дівчат задоволені результатом від цього продукту.

І резюмуючи, коротенько плюси і мінуси для мене:

Плюси:

  • Гарно профарбовує нижні вії.
  • Відсутній запах.
  • Відсутність алергічної реакції.
  • Не осипається.
  • Гарно змивається.

Мінуси:

  • Відсутність захисту від відкриття.
  • Саме цей флакон віготовлено для російських покупців.
  • Відсутність ефекту подовження, підкручування та потовщення.
  • Склеювання вій.
  • Залишає грудочки.

Ось так, мої красуні. Прошу, тільки не кидайте в мене тапками, бо знаю, що багатьом ця туш подобається. Це лише моє враження від засобу, і мені він мені, нажаль, не сподобався...