V R O D L Y V A

NATURE.med

NATURE.med

Думаю, що вже більше ніхто не миє інтимну зону милом чи звичайним гелем для душу 😅, але про всяк випадок, нагадаю, що для цього потрібні спеціальні засоби, щоб утримувати ніжню шкірю і слизову оболонку інтимних ділянок тіла в чистоті, доглядати за нею, а також необхідно вміти правильно підбирати косметику для цих цілей.

Упаковка. Флакон із якісного пластику та зі зручним дозатором, який забезпечує економну витрату гелю.

Об'єм. 200 мл. Користуюсь цим гелем щодня, майже 2 роки і мені 1 флакону вистачає на 2,5-3 міс.

Запах. Приємний, але нейтральний, тобто якщо захочете поєднати його з якимось кремом чи сироваткою, то запахи не змішаються і запах гелю точно не домінуватиме.

Колір: прозорий.

Формула гелю має pH 4,5 (pH не скрізь вказується і навіть виробники не завжди можуть дати точну інфу, а для мене це дуже важливо) і такі активні компоненти як:

  • гіалуронова кислота надає активну зволожуючу дію. Позбавляє від сухості, печіння, свербежу і подразнень в інтимній зоні без порушення фізіологічного рН. Підтримує тонус шкіри.
  • термальна вода заспокоює і пом’якшує шкіру. Забезпечує тривале відчуття свіжості, чистоти і комфорту.
  • Onion Flavones® інтенсивно зволожують шкіру в інтимній зоні. Відновлюють та захищають природний бар’єр. Надають антибактеріальну і дезодоруючу дію.

Спосіб застосування: гель попередньо спінити на долоні, нанести на інтимні ділянки тіла, потім змити водою.

👁️‍🗨️ Гель ретельно очищає, не пересушує шкіру, навпаки ії зволожує. Шкіра стає ніжною та м'якою. Якихось подразнень, печіння, свербіння я не отримала за 2 роки викорисатння. Я завжди почуваюся комфортно. Засіб класно заспокоює шкіру і підтримує фізіологічний рН-баланс інтимних ділянок тіла.

Дякую що заглянула, лови пурпурне серце 💜

NATURE.med