Лінійка Kerastase Premier #testmakeupclub
Це тестування включало в себе одразу п'ять етапів-засобів нової лінійки Kerastase:
- Декальцинуючий пре-шампунь Kerastase Premiere
- Декальцинуючий шампунь Kerastase Premiere Decalcifying Repairing Shampoo
- Декальцинуючий кондиціонер Kerastase Premiere Fondant
- Маска-філер Kerastase Premiere Masque Filler Reparateur
- Олійка Kerastase Premiere Huile Gloss
З моменту отримання я помила голову засобами Kerastase Premiere 4 рази (мию голову раз в 5-7 днів). З них 2 рази я використовувала повний п'ятиетапний догляд, в двох інших випадках мила голову лише з використанням 4 з 5 етапів. Далі поясню чому.
Лінійка направлена на боротьбу з накопиченнями кальцію з води, а також на відновлення бондів у самому волоссі. Ви могли помічати, що зараз бренди помішані на використанні лимонної кислоти у засобах для волосся. Тому мені було цікаво спробувати цю фантазію на тему "citric acid" від топового бренду Kerastase. Наперед можу зробити спойлер та сказати, що в цілому мені дія засобів сподобалася. Проте є декілька "але". Тож давайте про все по порядку.
Декальцинуючий прешампунь-догляд для відновлення всіх типів пошкодженого волосся Kerastase Premiere
Як на мене, то цей засіб - кістяк усієї лінійки. В ньому найбільша концентрація основної діючої речовини - лимонної кислоти, в порівнянні з іншими засобами серії. Наносила його згідно з інструкцією на всю довжину на 5 хвилин перед шампунем. Прешампунь має рідку гелеподібну текстуру, може похвалитися приємним кисленьким ароматом. На мою густину та довжину на одне використання йде 4-5 натискань помпи. Після нанесення волосся в секунді стає м'яким та слизьким на дотик. Змивати засіб не доводиться, бо наступний етап - шампунь.
Декальцинуючий шампунь Kerastase Premiere Decalcifying Repairing Shampoo
Шампунь здивував мене своєю густиною. Чи не вперше зустрічаю настільки густий засіб. Проте це ж йому у плюс. На моє волосся йде лише порція, розміром з квасолинку. Засіб добре піниться, ефективно очищає волосся (не до скрипу, проте голова і корені свіжі). Засіб має такий же приємний кислий аромат на грані з унісекс-парфумами. Змивається шампунь доволі легко, не залишає відчуття недомитого волосся. Як не дивно, одного миття з ним мені вистачає, лише 1 чи 2 рази довелося намилювати гололову повторно. Тому розхід буде мінімальним.