Strange Love

Лінійка Kerastase Premier #testmakeupclub

Лінійка Kerastase Premier #testmakeupclub

Це тестування включало в себе одразу п'ять етапів-засобів нової лінійки Kerastase:

  • Декальцинуючий пре-шампунь Kerastase Premiere
  • Декальцинуючий шампунь Kerastase Premiere Decalcifying Repairing Shampoo
  • Декальцинуючий кондиціонер Kerastase Premiere Fondant
  • Маска-філер Kerastase Premiere Masque Filler Reparateur
  • Олійка Kerastase Premiere Huile Gloss

З моменту отримання я помила голову засобами Kerastase Premiere 4 рази (мию голову раз в 5-7 днів). З них 2 рази я використовувала повний п'ятиетапний догляд, в двох інших випадках мила голову лише з використанням 4 з 5 етапів. Далі поясню чому.

Лінійка направлена на боротьбу з накопиченнями кальцію з води, а також на відновлення бондів у самому волоссі. Ви могли помічати, що зараз бренди помішані на використанні лимонної кислоти у засобах для волосся. Тому мені було цікаво спробувати цю фантазію на тему "citric acid" від топового бренду Kerastase. Наперед можу зробити спойлер та сказати, що в цілому мені дія засобів сподобалася. Проте є декілька "але". Тож давайте про все по порядку.

Як на мене, то цей засіб - кістяк усієї лінійки. В ньому найбільша концентрація основної діючої речовини - лимонної кислоти, в порівнянні з іншими засобами серії. Наносила його згідно з інструкцією на всю довжину на 5 хвилин перед шампунем. Прешампунь має рідку гелеподібну текстуру, може похвалитися приємним кисленьким ароматом. На мою густину та довжину на одне використання йде 4-5 натискань помпи. Після нанесення волосся в секунді стає м'яким та слизьким на дотик. Змивати засіб не доводиться, бо наступний етап - шампунь.

Шампунь здивував мене своєю густиною. Чи не вперше зустрічаю настільки густий засіб. Проте це ж йому у плюс. На моє волосся йде лише порція, розміром з квасолинку. Засіб добре піниться, ефективно очищає волосся (не до скрипу, проте голова і корені свіжі). Засіб має такий же приємний кислий аромат на грані з унісекс-парфумами. Змивається шампунь доволі легко, не залишає відчуття недомитого волосся. Як не дивно, одного миття з ним мені вистачає, лише 1 чи 2 рази довелося намилювати гололову повторно. Тому розхід буде мінімальним.

Вже після перших двох етапів моє волосся дуже м'яке та слизьке на дотик. На вижате, проте все ще волосся наношу кондиціонер. Він має приємну текстуру, напівпрозорий. Розхід у нього мінімальний, адже він доволі швидко та рівномірно розподіляється по волоссю. Перші два використання витримувала кондиціонер рівно стільки, скільки пише виробник - 5 хв. Після змивання не відчула разючої різниці в порівнянні з тим, яким було моє волосся після попередніх кроків.

Маска більш густа та масна, у порівнянні з кондиціонером. Розхід у неї такий же мінімальний, порції розміром з мигдаль цілком вистачає на моє волосся нижче лопаток. Запах схожий на всі попередні кроки. Сподобалося те, що маска доволі легко змивається водою, не застряє ближче до коренів. Проте, як на мене, ефект від маски дуже схожий на результати використання всіх попередніх кроків. Я не відчула значних змін чи ефекту "вау".

Наносила як на вологе, так і на сухе волосся. Засіб дуже силіконистий та масний, тому з ним легко переборщити. Тому краще недо-, ніж пере-. Мені вистачає буквально 1-2 крапель, розтираю їх у руках і лише тоді розподіляю. Kerastase Premiere Huile Gloss має такий же приємний кисленький аромат, як і попередні кроки, запах залишається на волоссі наступні 2-3 дні мінімум.
Для себе я зрозуміла, що краще використовувати цей засіб на майже сухе волосся, адже при нанесенні на вологе, шевелюра виглядає дуже обтяжено, пасма наче силіконові сосульки.

Волосся справді дуже м'яке після цієї лінійки. Проте при використанні всіх 5 кроків, воно дуже обтяжене, силіконисте та важке. Саме тому я почала пропускати нанесення маски/кондиціонера, тобто використовувала щось одне. При використанні перших двох кроків в комбінації з якимось з наступних (будь то тільки маска чи кондиціонер), я отримую шикарний результат. Волосся м'яке, не обтяжене, блискуче. А ще олійка навіть для мого волосся дуже важка. Тому, як я вже писала вище, наношу її мінімальну кількість.

Перед першим використанням я зробила фото. На колажах ви можете побачити певну різницю між станом волосся 3-4 тижні тому та зараз. При звичайному освітлені змін небагато, проте зі спалахом одразу видно, наскільки блискучим є моє волосся тепер.
Щодо відновлення зв'язків у волоссі, то якогось змін не відчула. Для цього потрібно більше часу.

Я однозначно можу рекомендувати перші два кроки лінійки Kerastase Premier, а саме прешампунь та шампунь. Інші кроки, як на мене, опціональні, бо великої різниці не відіграють, більше того, при одночасному використанні можуть обтяжувати волосся, особливо олійка.