Євгенія 👩

Голографічна магія на губах)

Голографічна магія на губах)
Голографічна магія на губах)
Голографічна магія на губах)
Голографічна магія на губах)
Голографічна магія на губах)

Всім привіт✌️

У мої шкільні часи, голографічні блиски для губ були на піку популярності., а потім вони кудись зникли, але мода циклічна, тому вони знову увірвалися у б'юті-світ). Тільки тепер, ці блиски стали більш сучасними, різноманітними та яскравими. Сьогодні хочу розповісти про сучасний голографічний блиск для губ - Holographic Lip Gloss від Bless Beauty.

У мене він у двох відтінках - 01 та 04. Однак, у цьому дописі мова піде тільки про 01 відтінок, а про 04 розповім пізніше, бо він трохи інший.

* Відтінок дуже цікавий і змінюється залежно від освітлення, дуже важко було камерою вловити справжній колір. Тому, я записала коротеньке відео зі свотчем, щоб було зрозуміло про що йдеться (якщо що, то розфокусу в мене не було, це я так намагалася показати вам ці гарні неонові блискітки))👇

Блиск представлений у класичній, довгастій тубі із пластику. Вона прозора, що дозволяє одразу роздивитися відтінок з усіх боків. Ще можу сказати, що роздивлятися цей блиск дуже "залипательно", такий собі - антистрес).

Кришка відкручується, флакон закриває міцно, не прокручується.

Обмежувач працює відмінно, економічно дозує блиск у необхідній для використання кількості.

Об'єм: 5 мл, витрата економічна.

Рукоять довга, але зручна, пальці не забруднює. Аплікатор невеличкий, але зручний, міцно закріплений до рукояті, нерухомий.

За формою - це класична лопатка, трохи сплющена з двох боків. Аплікатор пружний, ворс коротенький, середньої м'якості, по губах ковзає приємно, не дряпає і не викликає неприємних відчуттів.

01 відтінок - це напівпрозорий відтінок з великою кількістю неоново-рожевих блискіток, які в залежності від освітлення, можуть давати срібний, фіолетовий або блакитний перелив.

Якщо ви подивитеся на відтінок на губах, то скажете, що його база абсолютно прозора, але ні, вона також може змінюватись в залежності від освітлення. Вона може бути прозорою, перламутровою і навіть трохи блакитною.

Коротше кажучи, відтінок дуже цікавий та дійсно голографічний, я б навіть сказала, що він хамелеон).

Відтінок дуже красивий та неймовірно сяючий, мені здається, що його сміливо можна назвати універсальним, оскільки він підійде до всіх типів зовнішності). До того ж, він самий нейтральний з усієї палітри👌

  • Текстура щільненька, в'язка, я б її назвала бальзамно-гелевою. На дотик не жирна, але з легкою липкістю, що властиво всім блискам для губ). Текстура густо усіяна блискітками, але вони дрібні і абсолютно не відчуваються на губах.
  • Аромат насичений, солодкувато-косметичний з вираженою цукерково-кремовою нотою. Запах досить стійкий та довго відчувається на шкірі.
  • Смак неприємний, пластиліновий і залишає дуже довгий післясмак. Це, мабуть, єдиний недолік цього блиску.

Блиск можна наносити як соло, так й у комбінації з помадою. Саме 01 відтінок мені подобається наносити соло, бо він сам по собі, дуже красиво виглядає на губах).

Текстура хоч і щільна, але вона гарно розподіляється по шкірі губ, не розтікається і не "плешивить". Також важливо відзначити, що й блискітки розподіляються рівномірно.

2-х шарів блиску цілком достатньо, щоб отримати красиве, глясове покриття).

Текстура комфортно лежить на губах, не склеює їх і не викликає жодних неприємних відчуттів. Однак, це блиск, тому на нього налипатиме волосся, як не крути).

Фініш: вологий, із дзеркальним сяйвом та красивим, голографічним переливом. За рахунок активного сяйва, губи дійсно здаються більш об'ємними та чуттєвими).

Стійкість: 2-3 години, без перекусів та поцілунків. Однак, через цей час, йде лише база, а блискітки продовжують сяяти ще протягом години). Також, хочу відзначити, що демакіяж цього блиску ще той квест, якщо використовувати міцелярку, то блискітки будуть по всьому обличчю, тут краще озброїтися гідрофільною олією, та не буде зайвим використати скраб для губ).

  • Неймовірно гарний, глянсовий фініш із розкішним голографічним сяйвом.
  • Комфортний у нанесенні.
  • Невагомо лежить на губах, не склеює, не розтікається за контур.
  • Не сушить та не підкреслює текстуру губ.
  • Надає губам об'єму та чуттєвості.
  • Не викликав жодних алергічних реакцій.

Блиск у 01 відтінку мені сподобався, для повсякденного використання – супер. Він виглядає дійсно цікаво). Дуже намагалася передати відтінок на губах, але все одно, камера "з'їдає" сяйво блискіток, у житті він ще більш сяючий.(

Дякую за увагу💕