Моє найбільше розчарування у житті by sky high
Як я розчарувалась у житті та Maybelline Sky high
Я доволі багато часу проводжу на мейкапі, переглядаючи товари, дописи. Через бойові дії майже всі магазини з мого міста були евакуйовані, тому зирінг можу проводити лише через інтернет 🥲
Тож, я не могла не помітити "улюблинецю усього мейкапу" та "богиню вій" sky high від мейбелін.
Я більшість свого життя користувалась бюджетною ейвелін, тому виділити кошти на туш, яка має вартість більше ніж у два рази, все не вирішувалась. Але все ж таки моя допитливість взяла верх та я, вигукуючи лозунги "життя лише одне" та "краса вимагає жертв", додала туш до кошику.
До мейкапу в мене питань не має, питаннєчко лише до спільноти. Ви серйозно?
Це найжахливіша туш, яка в мене була, ще й за такі кошти... Сльози мого розчарування затопили небеса, тож це не sky high ,це справжня rein grow.
Давайте порівняємо туш за 150 та за 400 грн?
Не звертайте уваги на це змучене зрадою обличчя жмота, який зрадив свою улюблену туш через невиправдані відгуки.
Краще зверніть увагу на червону та синю обводку.
Синя - то ваша "богиня", а червона - то моя бюджетка від ейвелін. Мої мішки під виплаканими від образи за марно витрачені кошти очима не дадуть збрехати що скай - це розпіарена бешкетниця, яка може лише розбивати серця та руйнувати міцні відносини із справжніми богинями. Вибач мене, моя ейвелін... Я ніколи більше тобі не зраджу 💖
Коментарі (0)