SomovaFM

Sinart | Eyeshadow Velor

Sinart | Eyeshadow Velor
Sinart | Eyeshadow Velor
Sinart | Eyeshadow Velor

Я вже показувала свою знахідну від бренду Sinart - нереально сяючий халайтер, про який можна почитати за посиланням https://club.makeup.com.ua/post/33098/

І я не змогла пройти повз тіні, де кожен колір є окремим рефілом. Кожна шайбочка запакована в пластикову основу та картонну упаковку стилізовану відповідно бренду.

Для себе обрала два матових відтінки та два сяючі - спаркли.

Всі тіні мають дуже гарну пігментацію, мабуть такої я ще не зустрічала. Вони не пиляться та не осипаються, хоч би чим їх не наносила (пальцем або пензликом). Гадаю це обумовлено силіконовою формулою.

Тіні легко тушуються та лягають на око ніби шовк.

І як на мене, вони ще й доволі універсальні у використанні.

Sinart | Eyeshadow Velor

Спаркл з ніжно рожевими блискітками, і як на мене, найменш насичені кольором, але наймільше сайвом. І це навіть добре, бо я планую використовувати їх і як хайлайтер. Вже уявляю як в літку будуть сяяти мої вилиці та ключиці з ними.

Блискучі частинки на стільки дрібні , що дають ніжний перелив на сонечку мільйонів зірок. Нажаль камерою не передати це сповна.

Найсвітліший та найпігментованіший відтінок з усіх чотирьох. В нього дуже м'яка та шовковиста текстура, одного мазка пальцем вистачить на дві повіки.

Матовий вілюр. Колір щось між коричневим та бордовим. Доволі такі приглушені.

Гадаю цей відтінок теж універсальний, бо підійде і для використання у якості контурінгу обличчя.

Вони доволі гарно пігментовані, легко беруться на пальчик та м'яко лягають на повіки.

Також матовий вілюр. Отут гарно відчувається силіконова текстура, коли проводиш по ним пальчиком.

Колір насичений, з ним можна робити ніжний тіневий перехід або ж малювати стрілки, текстура гарно піддається та береться на тонкий пензлик.

Вони також чудово підійдуть для контурінгу, хто звісно вміє орудувати такими темними відтінками.

В бренду велике різноманіття кольорів, хочеться випробувати їх всі, але навіть цих чотирьох вистачить на дуже довго. З їх пігментацією та текстурою.

Який колір вам сподобався більше?