Вікторія Громова

Elizavecca, Round Lab, Atache, Eyenlip, Viabeauty, Garnier, Veze

Elizavecca, Round Lab, Atache, Eyenlip, Viabeauty, Garnier, Veze

Почнемо в тканинних масочок:

  1. Elizavecca Silky Creamy donkey Steam Cream Mask - масочка на основі гіалуронової кислоту та калогену та екстактом молока. Дуже добре зволожує та помʼякшує. Есенції дуже багато. Мені сподобалась.
  2. Veze (Venzen) Salicylic Acid Pore Refining Mask - маска з салиціловою кисоотою. Відчищає пори та підсушує висипання. Також багато есенції. Відчищення пор не помітила, а ось висипання добре підщипувала, тож салицилова кислота є, і працює активно.
  3. Viabeauty Тканинна маска для обличчя з сіком кокосу для сяяння шкіри - в складі не тільки кокос а ще і інщі екстракти та вітаміни. Добре зволожує, надає ніжність та гладкість обличчю.
  4. Eyenlip Aloe Moisture Essence Mask - маска з екстрактом алоє, дуже подивна та заспокійлива. Як сос засіб дуже сподобався.
  5. Elizavecca Face Care Milk Deep Power Ring Mask Pack - у складі екстракт гранату, олія ши та молоко ослика. Живить, розгладжує та тонізує.

Як можна побачити, що пробничків від Round Lab, було багато. Бренд дуже сподобався, хочу поповнювати свою косметичку саме їм. Отже:

Round Lab Mugwort Calming Cleanser (пробник) - очишуючий, заспокійливий гель для вмивання. Як і вся лінійка з екстрактом полині. Дуже подобається. Підійде навіть самій подразненій та чутливій шкірі.

Roud Lan Pine Calming Cica Cleanser та Pads - серія з екстрактом голок сосни, екстрактом листя зеленого чаю, екстрактом бурих водоростей та центелою. Призначена для всіх типів шкіри, але особливо підійде жирній, комбінованій та схильної до запалень шкіри. Дає зволоження, заспокоєння та зняття запалення. Серія мені сподобалась.

Round Lab Birch Juice Moisturizing Cream - було декілька однакових пробничків цього крему. Він на основі березового сіку. Дуже поживний, при тому не обтяжуючий, ніжний. Живить, заспокіює та розгладжує.

Round Lab Soybean Nourishing Cream (пробник) - крем на основі ферментованих соєвих бобів. За властивостями дуже схожий на попередній, робить ті ж самі функції, і також сподобався.

Atache Lift Therapy Solution Cream - зміцнюючий, крем ліфтинг для обличчя. Мені взагалі не сподобався, має неприємний запах, яким явно хотіли перебити запах спирту у кремі. Не робить нічого🤷‍♀️

Garnier Body SuperFood Avocado Oil + Omega 6 Nourishing Cream - живильний крем для тіла з авокадо. Добре зволожує та не залишає липкості. Приємний запах.

Elizavecca, Round Lab, Atache, Eyenlip, Viabeauty, Garnier, Veze
Elizavecca, Round Lab, Atache, Eyenlip, Viabeauty, Garnier, Veze