Альгінатні маски від Joko Blend
Підкорили моє личко✨
Привіт-привіт🌸
Часто бачила у стрічці дописи про альгінатні маски від українського бренду Joko Blend🙌🏼 Я колись використовувала альгінатки, тільки інших фірм. І завжди моєю проблємкою було те, що при замішуванні з вірними пропорціями, вони розтікалися допоки не починали застигати🫠 Тому я давно з ними не мала справи (хіба що косметолог робила), і відповідно, не спішила ставити до кошика взагалі ніякі альгінатки🙌🏼
За допомогою ваших хороших відгуків про маски цього бренду, вирішила спробувати і не пошкодувала🤍 Узяла на пробу 4 різні, щоб з розуміти як кожна з них працює і готова поділитися з вами своїми враженнями🔽
З вітаміном С для усіх типів шкіри 🧡
Призначена освітлити, зволожити шкіру та надати сяяння.
Мої спостереження:
- зволожує та надає сяйва
- виражений аромат вітаміну С
- помітно освітлює шкіру
- звужує пори
Забрала залишки тонального крему🙌🏼 А залишки маски легко змиваються теплою водою🩵
Склад:
Diatomaceous Earth, Sodium Alginate, Calcium Sulfate, Sodium Pyrophosphate, Glucosamine Hydrochloride, Ascorbic Acid, Tocopheryl Acetate, Rubus Idaeus (Raspberry Extract, Citrus Paradise Extract, Parfum, Citrus Paradisi (Grapefruit) Oil.
З алое вера та екстрактом зеленого чаю для сухої та чутливої шкіри💚
Призначена до протизапальної дії, заспокоювати та зволожувати шкіру.
Мої спостереження:
- значно освіжає
- відчутний холодок в процесі роботи маски
- зменшує запальні процеси на шкірі
- підійшла моїй комбі та чутливій шкірі обличчя
Склад:
Diatomaceous Earth, Sodium Alginate, Calcium Sulfate, Sodium Pyrophosphate, Aloe Vera Powder, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Camellia Sinensis Extract, Aloe Vera Extract, Mica, Titanium Dioxide, Ultramarines, Parfum.
З колагеном та еластином для усіх типів зрілої шкіри🩶
Призначена зволожувати, відновлювати шкіру та розгладжувати зморшки.
Мої спостереження:
- пахне квітковим ароматом
- зволожує
- надає пружність шкірі
Склад:
Diatomaceous Earth, Sodium Alginate, Calcium Sulfate, Sodium Pyrophosphate, Elastin, Collagen, Tocopheryl Acetate, Rosa Damascena Flower Powder, Mica, Titanium Dioxide, Ultramarines, Parfum.
З чорницею та ацеролою для усіх типів шкіри💜
Призначена зволожувати, розгладжувати зморшки та освітлювати шкіру.
Мої спостереження:
- ягідний аромат
- тонізує
- після зняття залишає почервоніння, але згодом воно зникає
- не стягує шкіру
- вирівнює тон
Склад:
Diatomaceous Earth, Sodium Alginate, Calcium Sulfate, Sodium Pyrophosphate, Inulin, Tocopheryl Acetate, Acerola Extract, Vaccinium Murtillus Extract, Mica, Titanium Dioxide, Ultramarines, Parfum, Neroli Essential Oil.
Спосіб застосування:
20 г маски і висипати в окрему суху ємність. Додати 50-60 мл теплої температури. Ретельно перемішати до однорідної консистенції. На очищене обличчя нанести за допомогою шпателя (пензлика) щільним шаром маску і залишити на 15-20 хвилин до повного висихання. Наносити маску лежачи. Зняти маску одним шаром, від підборіддя до чола.
Маски 20г вистачає для повноцінного нанесення на обличчя захоплюючи й губи, шию і ще трохи залишається в ємкості. Наношу маску стоячи, тримаючи ємність під підпоріддям, щоб у разі чого капало в середину. І що тішить - при замішуванні у вказаний пропорціях, маска не так швидко розтікається як ті, що мені доводилось використовувати. Тобто мені вистачає часу щоб підхопити те, що хоче розтектись, головне це все в темпі робити. Ну а далі вже лягаю собі на 20хв 🕜
Знімаю у напрямку від шиї до чола і далі обовʼязково наношу крем. Для активнішої дії маски, можна нанести сироватку. Так я теж робила🙌🏼
Висновок💭
З усіх, мені найбільше сподобалась маска з вітаміном С, вона найкраще мені підійшла як по відчуттям, так і по результату, тому думаю придбати більший грамаж☺️
Хочу спробувати ще масочки з гіалуроновою кислотою, з екстрактом меду та детокс з морських водоростей💭
Які ваші улюблені?
Коментарі (0)