Demchenko Alina

Те що треба для спеки : Weleda 24h Sanddorn Deodorant Roll-On

Те що треба для спеки : Weleda 24h Sanddorn Deodorant Roll-On
Те що треба для спеки : Weleda 24h Sanddorn Deodorant Roll-On
Те що треба для спеки : Weleda 24h Sanddorn Deodorant Roll-On
Те що треба для спеки : Weleda 24h Sanddorn Deodorant Roll-On
Те що треба для спеки : Weleda 24h Sanddorn Deodorant Roll-On
Те що треба для спеки : Weleda 24h Sanddorn Deodorant Roll-On
Те що треба для спеки : Weleda 24h Sanddorn Deodorant Roll-On

Це не перше моє знайомство з натуральними дезодоронтами без солей, та алюмінію. Подібні продукти націлені на дбайливий догляд, без шкоди для здоров'я. Особливо це важливо для жінок що зіткнулись з деякими захворюваннями. Саме тому, лікарі і радять подібні засоби. Чесно кажучи - я не сильно розуміюсь в цій темі, тому затверджувати якісь факти, що та для чого не можу. Тільки знаю що відсутність цього - це добре, це круто )

Треба розуміти що дезодоранти і антиперспіранти - два різних продукта. Антиперспірант - блокує виділення поту, що дає сухість, а ось дезодорант лише прибирає запах поту . Потовиділення - це нормально, за допомогою нього з організму виводяться шкідливі речовини. Дезодоранти допомагають боротися з бактеріями що і викликають неприємний запах . В теорії, через вивільнення поту і боротьбу з бактеріями, при тривалому використанні - виділень повинно стати менше, принаймні я чула такі плітки.

Як я вже казала, я користувалась подібними продуктами і зіштовхнулась з двома моментами. Перший : більш бюджетні натуральні продукти ( ціна десь між 150 та 300 грн) - не були ефективні, їх аромат змішувався з потом і виходило ще гірше. Другий : більш дорогі засоби ( більше 500грн) працювали, але для мого бюджету це занадто дорого, як для такого простого доглядового засобу.

Вартість дезодорантів від Weleda має цінник десь 250-300 грн, що для натурального/дермо бренду - прекрасна ціна .

Ще з літка, коли я дізналась про цей бренд , я помітила як його полюбляють матусі, дівчата з проблемною/чутливою шкірою і любителі натуральної косметики. Це не може пройти повз мене, бо саме завдяки клубу - я зробила багато гарних придбань.

Тож давайте трошки розповім про Weleda 24h Sanddorn Deodorant Roll-On, який не так давно з'явився в асортименті цього бренду ( ну може я просто не помічала, що є саме обліпіха). Я полюбляю продукти, які містять обліпіху, через її насичений аромат, солодкий, тягучий, з примісю чогось кисленького. Мій улюблений чай - обліпіха з апельсином , беру його всюди і завжди, тож хто я така, що б не спробувати обліпіхову колекцію, особливо знаючи, що продукти містять цитрусові олії ( юхууу, фанат цитрусу).

Користуюсь продуктом майже регулярно протягом 4 тижнів, і моя думка вже більш менш сформована . Одразу кажу, що скласти думку про подібні продукти за 2-3 дні НЕ МОЖЛИВО, то ж результат ви почнете помічати через 2 тижні. Я вже робила деякі виводи про продукти такого роду по "першому знайомству" і потім змінювала думку, дізнавшись про них більше.

Тільки відкривши кришечку і провернувши ролик, ви одразу відчуєте натуральний аромат цитрусів, з примісю солодкої обліпіхи. Її солодкість блокує надміну гірчинку, яку дає грейпфрут і цей аромат стає м'яким , ніжним, але в той же час свіжим. Я була здивована що саме грейпфрут буде грати в тандемі обліпіхою. Сама ягода дає якийсь трошки тропічний, але терпкий аромат. Ця маслянистій гарно поєднується з кислинкою грейпфруту і робить аромат ідеальним як для спекотного літа, так і для прохолодної зими.

Аромат звучить максимально натурально, так, наче перед тобой терті маслінисті ягоди з цукром политі зверху цитрусовим соком.

Перший тиждень, аромат дезодоранту, змішуючись з потом, давав трошки дивний запах, але я не була цьому здивована, знала що так і буде. Але з кожним днем, я все більше і більше відчувала вже аромат самого засобу, особливо це було помітно на речах, бо від брудних речей вже не так штиняло))) Продукт поступово боровся з мікробами без шкоди для здоров'я, захищаючи ніжну ділянку шкіри. Доречі так, ця ділянка шкіри - чутлива і потребує ніжних доглядових засобів, принаймні так в мене. Я не знаю чи можна так чи ні, але після депіляції зони пахв , я помітила що подразнення зникає набагато швидше і наразі я взагалі його не бачу ( так, я з отих людей, що все ще використовують бритву для цієї зони).

Текстура класична, має напівпрозорий білий колір, і не дивлячись на маслянисті нотки - продукт після висихання не залишає слідів на одязі, ніяк не впливає на темні речі і не залишає жовтих слідів на світлих речах. Це теж важливо, бо всі ми так чи інакше з цим зіштовхувались.

Тож які виводи я зробила про засіб :

  • Продукт працює , блокує запах поту
  • Має приємний цитрусовий аромат, який заспоковує , піднімає настрій ( доречі це не дивно, бо я дізналась що він містить сандал - а ця "нота" саме так і впливає на мене)
  • Класичний розхід
  • Не викликає подразнень, а навпаки - прибирає ( може це тільки в мене так)
  • Доволі приємна ціна ( не скажу що супер бюджетна, але з дієвих натуральних - бюджетна)