Тен Ірина

Мій догляд для проблемної шкіри: ранкова версія

Мій догляд для проблемної шкіри: ранкова версія

Мій ранковий догляд повністю складається із засобів українського бренду 1stly. Їх набір для проблемної шкіри ідеально мені підійшов.

За два місяці використання є значні покращення.

  • Пінка для вмивання з бурштиновою кислотою: дуже м'який засіб із приємним ароматом троянди, після використання немає відчуття стягнутості. Має знижений рН, у складі тільки натуральні ПАР, тож підійде навіть чутливій шкірі.
  • Тонер з АНА-кислотами: гарно відлущує шкіру і, незважаючи на те, що у складі є кислоти, неприємніх відчуттів на шкірі немає, але це дуже індивідуально.
  • Сироватка з ніацинамідом: якщо чесно, на цей засіб у мене не було високих очікувань, оскільки до цього я використовувала таку ж сироватку the Ordinary, але це була марна трата коштів, результату від використання було жодного. Але ця сироватка приємно мене здивувала, після другого місяця використання пост-акне значно посвітлішали, тон шкіри почав вирівнюватися. Для мене це засіб 10/10.
  • Сонцезахисний поживний крем SPF 40: доволі густий, але приємний у використанні крем. Гарно підходить для холодної пори року, але на теплу весну і літо буде важкий. Мені подобається, що він не перетворює шкіру на бліду маску, і порівняно з іншими сонцезахисними кремами, які я використовувала раніше, після нього шкіра стає матовою і до неї не липне волосся.