Мій догл яд для проблемної шкіри: ранкова версія
Гарний догляд не за всі гроші світу
Мій ранковий догляд повністю складається із засобів українського бренду 1stly. Їх набір для проблемної шкіри ідеально мені підійшов.
За два місяці використання є значні покращення.
- Пінка для вмивання з бурштиновою кислотою: дуже м'який засіб із приємним ароматом троянди, після використання немає відчуття стягнутості. Має знижений рН, у складі тільки натуральні ПАР, тож підійде навіть чутливій шкірі.
- Тонер з АНА-кислотами: гарно відлущує шкіру і, незважаючи на те, що у складі є кислоти, неприємніх відчуттів на шкірі немає, але це дуже індивідуально.
- Сироватка з ніацинамідом: якщо чесно, на цей засіб у мене не було високих очікувань, оскільки до цього я використовувала таку ж сироватку the Ordinary, але це була марна трата коштів, результату від використання було жодного. Але ця сироватка приємно мене здивувала, після другого місяця використання пост-акне значно посвітлішали, тон шкіри почав вирівнюватися. Для мене це засіб 10/10.
- Сонцезахисний поживний крем SPF 40: доволі густий, але приємний у використанні крем. Гарно підходить для холодної пори року, але на теплу весну і літо буде важкий. Мені подобається, що він не перетворює шкіру на бліду маску, і порівняно з іншими сонцезахисними кремами, які я використовувала раніше, після нього шкіра стає матовою і до неї не липне волосся.
Коментарі (0)