Pelart Laboratory Make Up Remover
Молочко для зняття макіяжу
Ще в минулому році робила замовлення косметики Pelart Laboratory і вирішила додати пробник молочка для демакіяжу. Бо такий формат засобу я ще ніколи не тестила. Він лежав лежав, і я ніяк не могла наважитися його спробувати. Навіть кілька разів брала в подорожі і він зі мною успішно повертався назад додому.
І нещодавно настав день Х і я його відкрила. Спойлер вистачило пробника на 2 використання.
Як його використовувати?
Нанести препарат на обличчя та шию масажними рухами. Залишки препарату видалити ватними спонжами.
На фото тижня ти одна побачити його текстуру. Я її в своїй голові уявляла по іншому, більш колискову, реально схожу на якісь вершки типу.
Перше використання та враження
По текстурі це ніби крем, який ти наносиш, він розмякшує тобі макіяж і потім ти витрираєш його спонжами і все. Без зайвого тертя. Це крута альтернатив а для очищення для чутливої, сухої шкіри, бо дуже мʼяко і жирненько, скажемо так. Як проходить процес та як сходить макіяж видно на фото нижче.
Використання два та фінальні враження від продукту
Все ж ті самі мʼякий та приємний, легко користуватися.
Але перший раз в мене не було туші на віях і просто далі змила це все пінкою для вмивання. То другий раз було інакше. Я змила молочком все, а далі вирішила змити туш з очей і пройтися по щоці ватним диском по щоці і була в шоці. Бо там ще було купа ВВ крему. Тому тепер не впевнена, що цей засіб на 100 відсотків видаляє макіяж. І все ж таки для жирної шкіри краще обирати щось інше, бо не забивалися пори.
Користувлися молочком для демакіяжу?
Коментарі (0)