krutoguuz

Pelart Laboratory Make Up Remover

Pelart Laboratory Make Up Remover

Ще в минулому році робила замовлення косметики Pelart Laboratory і вирішила додати пробник молочка для демакіяжу. Бо такий формат засобу я ще ніколи не тестила. Він лежав лежав, і я ніяк не могла наважитися його спробувати. Навіть кілька разів брала в подорожі і він зі мною успішно повертався назад додому.

І нещодавно настав день Х і я його відкрила. Спойлер вистачило пробника на 2 використання.

Як його використовувати?

Нанести препарат на обличчя та шию масажними рухами. Залишки препарату видалити ватними спонжами.

На фото тижня ти одна побачити його текстуру. Я її в своїй голові уявляла по іншому, більш колискову, реально схожу на якісь вершки типу.

Pelart Laboratory Make Up Remover
Pelart Laboratory Make Up Remover

По текстурі це ніби крем, який ти наносиш, він розмякшує тобі макіяж і потім ти витрираєш його спонжами і все. Без зайвого тертя. Це крута альтернатива для очищення для чутливої, сухої шкіри, бо дуже мʼяко і жирненько, скажемо так. Як проходить процес та як сходить макіяж видно на фото нижче.

Все ж ті самі мʼякий та приємний, легко користуватися.

Але перший раз в мене не було туші на віях і просто далі змила це все пінкою для вмивання. То другий раз було інакше. Я змила молочком все, а далі вирішила змити туш з очей і пройтися по щоці ватним диском по щоці і була в шоці. Бо там ще було купа ВВ крему. Тому тепер не впевнена, що цей засіб на 100 відсотків видаляє макіяж. І все ж таки для жирної шкіри краще обирати щось інше, бо не забивалися пори.

Користувлися молочком для демакіяжу?