Христина 🌺

Використала всі пробники..

Використала всі пробники..

На фото ще є тональна сироватка. Я колись планувала зробити все разом, все відфоткала... але потім вирішила тональний таки виділити окремо. Всі пробники Clarins.

1. Праймер SOS з едельвейсом. Звучить гарно. Але праймер- це точно та річ, яку я купляти не буду. Бо я вважаю таку косметику лишньою...тим більше, для моєї жирної шкіри. Я його використала тільки один раз, і зрозуміла, що це цілком не мій формат. Шкіра перевантажена, та й тональний лягав не так, як завжди.

2). Подвійна сироватка з куркумою. Ціна🫣. І що таку ціну вона мала б робити все, що треба, навіть більше. Після неї дуже гладенька шкіра, але липка. Ніби в плівці. Можливо вона підійде більше для сухої шкіри, але ця липкість все одно буде. І, в мене таке враження, що вона дає шкірі жовтий відтінок🤔. Це теж, однозначно, не мій варіант. І взагалі, вважаю, що сироватки можна купляти і бюджетніші..якщо це не кислотні, то дія практично у всіх однакова.

Тут я виділила два пробники, які точно не буду купляти, і які зовсім не справили на мене враження.

Використала всі пробники..
Використала всі пробники..

До нього я теж залишилася байдужою, але це швидше через те, що в мене жирна шкіра, а він для сухої. Сам крем непоганий, достойний склад. Досить економний. Використовувала зранку, і мені цього пробники вистачило на 5 днів. Макіяж на нього теж лягає добре.

Для жирної шкіри він буде ідеальний на зиму, після кислот чи ретинолу, бо дає класне зволоженнявовлення.

Маска з цієї серії мені підійшла просто ідеально.

Крем для моделювання і схуднення. Назва багатообіцяюча. Звичайно, скинути зайві кг він не допоможе. Чи намаститися і думати, що за ніч він зменшить см в талії. Я на таке навіть не розраховую, в не очікую від жодного крему. Навіть антицелюлітного.

Він мені сподобався в іншому плані.

Тут склад на 96% натуральний. В складі кофеїн і інші корисні речовини. Запах просто неймовірний🥰. До речі, цей крем цілком може стати конкурентом Rituals. Якщо Rituals я відчуваю тільки деякий час, то запах цього крему на твої чую навіть ще зранку. І колір теж класний...зефірно-рожевий.

Але тут зараз теж не про це.

Уей крем робить ідеально гладенькою шкіру. Я його наносила на проблемні ділянки, він не жирний. І через декілька днів в мене була супер гладка шкіра. І я впевнена, що якби я його використовувала довший час, то шкіра точно б стала пружнішою.

Цей крем планую таки придбати в майбутньому, бо такої гладкості ще не мала від жодного крему чи лосьйону.