L'biotica Biovax
Серія "Бамбук і авокадо"
Вже моє не перше знайомство з Biovax
https://club.makeup.com.ua/post/31859/
Але маски більше купувати не буду. Почну трішки з опису. Маска для волосся призначена для зміцнення та ущільнення пасом, розроблена для догляду за сухим, ослабленим і тьмяним волоссям.
Властивості з опису:
- відновлює волосся по всій його довжині;
- покращує пружність;
- відновлює пошкоджену структуру;
- усуває тьмяність;
- зменшує ламкість;
- надає здорове сяйво;
- екстракт кореня бамбука зміцнює та потовщує волокна волосся;
- екстракт листя бамбука насичує киснем сплячі цибулини, що стимулює їх до життя й сприяє росту пасом;
- олія молодих пагонів бамбука зміцнює серцевину волосся та робить його стійким до пошкодження внутрішньої структури;
- олія авокадо інтенсивно зволожує шкіру й волосся, заповнює брак ліпідів і запобігає посіченості кінчиків.
Склад: AQUA, CETEARYL ALCOHOL, PERSEA GRATISSIMA OIL, CETEARETH-20, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, HYDROXYPROPYL STARCH PHOSPHATE, BIS-(ISOSTEAROYL/OLEOYL ISOPROPYL) DIMONIUM METHOSULFATE, BAMBUSA ARUNDINACEA ROOT EXTRACT, DEXTRIN, PROPYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE, BAMBUSA VULGARIS EXTRACT, BAMBUSA VULGARIS SHOOT EXTRACT, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, BHT, SODIUM CHLORIDE, LACTIC ACID, SILICA, ISOPROPYL ALCOHOL, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, PARFUM, EUGENOL, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL, LINALOOL, CI 19140, CI 42090.
Тут мені текстура сподобалась набагато більше, маска не економічна, але бюджетна. Самий більший мінус для мене виявився витримати її 15 хвилин і більше, особливо коли взагалі приймаєш душ за 10 хвилин.
L'biotica Biovax Hair Conditioner
Тут ситуація набагато краща, витримати потрібно всього хвилину. Засіб збагачений комплексом активних інгредієнтів, спрямованих на зміцнення структури пасм, відновлення їхніх пошкоджених ділянок і насичення живильною вологою. Волосся легко розчісується, шовковисте і неймовірно сяє.
Властивості з опису:
- розгладжує та попереджає розпушування;
- полегшує розчісування й укладку;
- забезпечує необхідне зволоження;
- покращує структуру волосся;
- забезпечує волоссю сяючий блиск;
Склад: AQUA, CETYL ALCOHOL, CETEARYL ALCOHOL, CETYL ESTERS, DISTEARYLDIMONIUM CHLORIDE, CETEARETH-20, GLYCERIN, SORBITOL, PERSEA GRATISSIMA OIL, STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, QUATERNIUM 80, PANTHENOL,, BAMBUSA ARUNDINACEA ROOT EXTRACT, BAMBUSA VULGARIS SHOOT EXTRACT, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, PARFUM, CITRIC ACID,, BENZYL ALCOHOL, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE, HYDROXYCITRONELLAL, HEXYL CINNAMAL, SILICA, DEXTRIN, PROPYLENE GLYCOL, BHT, SODIUM CHLORIDE, CI 19140, CI 42090.
Думаю до кондиціонерів я повернуся не раз.
Коментарі (0)