Anna Volkova

Зручний порятунок для ваших рук и нігтів

Зручний порятунок для ваших рук и нігтів

Мені здається що догляд за руками довжен буті постійний. А саме ці засоби для мене зараз для мене ТОП!

З самим брендом SHELLY я занйома давно завдякі моєму майтру манікюру)

Взагалі сам бренд SHELLY- це бренд для майстрів манікюру і педикюру, тому засоби направленні виключно на догляду за шкірою та нігтьовими пластинами в професійних салонах та в домашніх умовах!

Зараз тимчасово, я вирішила відпочити від гель лаку, тому роблю манікюр вдома!


Тому олійка для нігтів зараз мій найкращий друг, якій я беру з собою всюди, її самій великий плюс те що вона може поміститися навіть в найменшу сумочку!
Ну і дія звісно у неї дуже гарна, рятує сухі кутикули, робить нігті більш доглянутими, а запах, має приємний солодкий запах суниці, але він залишається не довго.

  • До речі в складі є 4 види олійок!
  1. ОЛІЯ МАКАДАМІЇ - яка надає помітну регенеруючу дію на шкіру, підвищуючи її еластичність. Легко вбирається у верхні шари шкіри. Покращує структуру волосся та нігтів, зменшує запальні процеси.
  2. ОЛІЯ ВИНОГРАДНОЇ КІСТОЧКИ (НАСІННЯ) - її корисний вплив на шкіру полягає у зволоженні, підвищенні пружності й еластичності, регенерації пошкоджених тканин, пом’якшенні, звуженні пор.
  3. ОЛІЯ КОНОПЛЯНА - Робить шкіру більш еластичною, м'якою і зволоженою. Захищає її від шкідливого впливу ультрафіолетових променів. Омолоджує шкіру обличчя, рук і всього тіла, бореться з передчасними зморшками. Покращує стан нігтів і волосся - зміцнює його структуру.
  4. ОЛІЯ СОНЯШНИКОВА - має хороші зволожуючі, регенеруючі, пластифікуючі властивості.

М'який та легкий крем, якій гарно зволожує руки, та має приємний та не сильний аромат, мені трішки нагадує аромат шампанського!
Склад також дуже гарний! У складі є ОЛІЯ ШИ, карите - жирне масло, одержуване з м'якоті кісточок плодів дерева карите, що має пластифікуючу дію і впливає на бар'єрні властивості шкіри.

Плюс це те що є маленьй розмір 45 мл, якій легко можна носити з собою!

Мрію ще спробувати Пілінг-скатка для рук і ніг з AHA-кислотами, гідролатом троянди й екстрактом граната! Може хтось користувався, чи варто її купляти для домашньго догляду? 😊