Пробник крему д ля шкіри навколо очей J'erelia
Розповідаю про J'erelia Skin Lab
Ще раніше я замовляла дещо від Jerelia, про що згодом розповім, і мені у подарунок поклали пробник крему під очі. Після того, як закінчився мій крем, я подивилась на цей пробник, а пробник на мене, і сказала "Твій час настав".
Пробник звичайний, 3ml, відкрився легко. Вистачає його навіть більше, ніж на тиждень. На ньому можна побачити як виглядає повний розмір крему, а ззаді є вся потрібна інформація англійською мовою.
Консистенція білого кольору, з легким жовтим відтінком.
Аромат легкий, косметичний, насправді майже не відчувається.
На краях, де крем залишався, він засох і став жовтим.
Крем однорідний, досить легкий, не жирний.
Ефект
Як і кожен крем для зони біля очей, він наноситься просто, і його не треба багато. Поглинається швидко, залишаючи вологий фініш, не липкий.
При першому нанесенні я відчувала легке проколювання, при наступних нанесеннях його не було.
У мене ця зона не проблемна.
Можу сказати, що крем зволожує нормально, але не більше.
Освітлення цієї зони я побачити не можу, адже вона у мене і без цього не темна.
А от що я помітила, так це набряки, з якими мій старий крем міг впоратись, а цей ні.
У описі на сайті я побачила багато позитивних обіцянок та досить високу ціну за 15ml повного розміру засобу.
Не знаю, чи воно того варте, та добре, що є пробник.
Також на сайті я помітила, що виявляється, у цього крему є ступінь захисту spf 30, що мене здивувало, адже на пробнику це не було зазначено.
Склад:
Як виявилось, фільтрів від сонячних променів тут немає, але є кілька антиоксидантів у складі. Також є багато зволожуючих компонентів. Загалом склад безпечний.
Aqua – вода.
Fucus Vesiculosus Extract – екстракт фукуса миряного, це з роду бурих водоростей. Має заспокійливу, зволожуючу, захисну дію.
Hexylene Glycol – двоатомний спирт, дифільна речовина, розчинник, регулятор в'язкості.
Caprylyl Glycol – емолент з антимікробними властивостями.
Xanthan Gum – стабілізатор емульсії, регулятор в'язкості.
Trehalose – зволожувач.
Glycerin – зволожувач.
Glyceryl Glucoside – зволожувач, має захисні властивості.
Collagen – той самий колаген, що має надати шкірі стійкості, еластичності, зволоження.
Urea – сечовина, також хороший зволожувач.
Serine – амінокислота, використовується як зволожуючий компонент у косметичних емульсіях.
Arctostaphylos Uva-Ursi Leaf Extract – екстракт мучниці, антиоксидант.
Ascorbyl Glucoside – є похідним L-аскорбінової кислоти, водорозчинна форма вітаміну С у поєднанні з цукром глюкозою, антиоксидант, освітлює шкіру.
Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract – екстракт кореня голої солодки, має багато корисних властивостей, серед яких: освітлення шкіри, протизапальний ефект, антибактеріальний. Як антиоксидант, може захистити шкіру від впливу сонця, можливо саме цей компонент відповідає за рівень спф🤔.
Algin – альгін, натуральний згущувач, може зволожувати.
Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil – олія жожоба, емолент, має багато корисних властивостей.
Escin – має тонізуючі властивості.
Ethylhexyl Olivate – природний ефір оливкової олії.
Sodium Acrylates Copolymer – регулятор в'язкості.
Polyglyceryl-4 Olivate – емульгатор.
Lecithin – емолент, емульгатор.
Arbutin – антиоксидант.
Tocopherol – антиоксидант.
Parfum – ароматизатор.
Sorbitan Caprylate – емульгатор.
Propanediol – розчинник.
Benzoic Acid – консервант.
Коментарі (0)