Blics hair ✨💫

Повний розбір! Сироватка Garnier fructis Гудбай посічені кінчики sos-кератин

Повний розбір! Сироватка Garnier fructis Гудбай посічені кінчики sos-кератин

Повний розбір сироватки у моєму дописі. Кому підійде? Чому так дешево? Що у складі? Мас маркет - це погано? Чи допоможе? На всі ці питання ви знайдете відповідь у моєму дописі.

Отже, розглядати, як завжди, будемо за планом, кому ліньки читати запрошую до висновку)

1. Упаковка та зовнішній вигляд

2. Запах та консистенція

3. Що заявляє виробник?

4. Розбір складу

5. Результат розбору

6. Проблеми у відгуках

7. Висновок

Пляшечка представлена в об’ємі 150 мл., вигляд зовні приємний, але досить багато написів та інформації. Дозатор гарної якості, жметься м’яко, ніяких проблем за 2 місяці користування виявлено не було.

Запах приємний, навіть не розумію, що він нагадує, але запах класний) Довго залишається на волоссі) Консистенція не така рідка,як у водички.

Ну просто чудо-сироватка говорить нам виробник. Наносите на волоссячко і всі проблеми МИТТЄВО вирішені, і ціна низька. Чи дійсно все так чудово? Давайте розглянемо.

Що ж ми бачимо?

Aqua / water – розчинник

Glycine soja (soybean) oil – соєве масло

Candelilla cera/candelilla wax – канделільский віск, структуруючий агент, відновлює втрату вологи, надає блиск та гладкість

Phyllanthus emblica fruit extract – екстракт індійського аґрусу, живить, зміцнює волосяні фолікули, стимулює ріст

Stearyl alcohol – жирний спирт, пом’якшує, кондиціонує

Sorbitan oleate - стабілізатор

Behentrimonium chloride – катіоний ПАВ, вони прилипає до пошкоджених ділянок, плівкоутворюючі

Ppg-1 trideceth - емульгатор

Ppg-1 trideceth hydrolyzed corn protein - кукурудзяний протеїн, згущувач

Hydrolyzed soy protein соєвий протеїн

Hydrolyzed wheat protein пшеничний протеїн

Caprylic / capric triglyceride гарний триглицерид , емолент

Caprylyl glycol консервант

Citric acid- регулятор ph

Quaternium-87 - антистатик

Polyquaternium-11 – плівкоутворювач, антистатик

Polyquaternium-37 эмолент, полимер

Polysorbate 20 - емульгатор

Pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate– синтетичний антиоксидант

Sodium benzoate консервант

Phenoxyethanol консервант (попереджує ріст грибків та мікроорганізмів в масці)

Linalool - віддушка

Coumarine - віддушка

Limonene - віддушка

Parfum - віддушка

Отже, ми бачимо наявність жирного спирту, що буде пом’якшувати та кондиціонувати, масло сої (вітамін Е), також пом’якшує та підтримає вологозахисний бар’єр (якщо волосся зволожене), екстракт аргусу буде зміцнювати волосяні фолікули, стимулювати ріст, живити, канделильский віск відновлює втрату вологи, надає блиск та гладкість, катіонний ПАВ буде надавати плівку на волоссі, та тимчасово закривати пошкоджені ділянки волосся. Наявність протеїнів: кукурудзяного, пшеничного, соєвого буде надавати блиск, міцність, відновлювати пошкодження (але при тривалому користуванні, та при гарній якості сировини), є гарний триглицерид, що пом’якшує, живить та зволожує та антистатик.

Склад як для мас-маркета досить гарний, але така низька ціна зумовлена, скоріш за всього, якістю сировини. Така сироватка буде непоганий захистом для щоденного користування від впливу зовнішнього середовища.

А що обіцяв виробник? Давайте розглянемо

1. Миттєво відновлює без змивання

Це лише маркетинг, ніякий засіб миттєво не відновить волосся, це довгий (мінімум 2-3 місяці, залежить від ступеню пошкодженості) шлях, який включає в себе індивідуальний підбір засобів: шампунь, маска, кондиціонер, незмиваючий догляд, ампули, пілінг. А волосся, що січеться не склеїться(

Відновлення дійсно присутне за рахунок протеїнів, але не варто сподіватися, що одна сироватка допоможе, її варто використовувати щоденно для захисту волосся від пошкоджень.

2. Підсилює блиск

Правильно написали «підсилює», тобто якщо Ваше волосся вже блискуче, ця сироватка це підсилить. А якщо Ваше волосся не блискуче, то воно не допоможе.

3. Розгладжує

Так, вона дійсно розгладить волосся, але воно не буде, як багато хто очікує: рівним та блискучим, воно стане трохи менше пушитися та трошки вирівняється.

4. Полегшує розчісування

Це дійсно так, вона кондиціонує, полегшення розчісування дійсно присутне.

5. Без обтяження

Формула досить легка, волосся не буде виглядати «засмоктано», неохайно чи брудним, головне наносте її тільки на довжину волосся, ніякого коріння!

6. Термозахист до 230

Ні-ні-ні... навіть не сподівайтесь))) Максимум захист під час сушіння феном та від навколишніх пошкоджень. Як на повноцінний термозахист... аж до 230 ... навіть не сподівайтесь)

Підійде не дуже пошкодженому волоссю, саме на такому волоссі ця сироватка дасть найкращий результат.

Якщо у Вас досить пошкоджене волосся, вона тих може дати гарний результат, але лише, якщо у Вас гарно підібраний інший догляд (шампунь, маска, кондиціонер або бальзам).

Якщо ви обмежені в бюджеті або тільки починаєте розбиратися в догляді за волосся, то така сироватка - гарний варіант. Тут досить непоганий склад, але ціна досить низька, а це скоріш за всього позначилося на якості сировини. Така сироватка буде відновлювати волосся завдяки протеїнам (якщо гарна якість сировини), трохи захищати від ломкості (наприклад від тертя), деякі компоненти допоможуть заповнити пустоти, але тимчасово до першого миття, буде гарно пом’якшувати, облегшить розчісування.