Вікторія Громова

Kerastase vs Real Shea

Kerastase vs Real Shea

Окремий допис про Real Shea, я вже робила.

https://club.makeup.com.ua/post/create/long/?editPostId=33110

Сьогодні хочу написата про Kerastase та порівняти їх.

Обидва виробника зазначають, що ці засоби не тільки термозахисні, а ще й мають інші важливі функції, наприклад розгладжуючі, живільні, помʼякшуючи і т. д.

По перше вони дуже різні по текстурі, Real She, більш плотний, тягучий, липкуватий та живильний. Kerastase, навпаки, кремово-гелевої консистенції. Формула легка та швидко поглинається волоссям, не залишаючи і сліду.

У Real Shea нейтральний запах. Без якогось особливого натяку. У Kerastase, запах явно травʼяний, цитрусовий, активний. Мені здається, такий запах сподобається не всім, для мене нормально (чоловік взагалі в захваті, постійно перепитує чим є напшикалась😅).

Kerastase vs Real Shea
Kerastase vs Real Shea
Kerastase vs Real Shea
Kerastase vs Real Shea
Kerastase vs Real Shea

За дією, від обох засобів дійсно бачу термозахиснрй ефект. Волосся не ламається після сушіння.

Real Shea, за рахунок консистенції більш живильний, на мою думку підійде тонкому, ламкому, сухому, пористому волоссю, яке вкрай необхідно саме заповнити та помʼякшити. Також треба бути обережною з дозою, достатньо невеликої горошини, інакше волосся стане жирним.

Kerastase, підійде майже всім типам волосся, як вже і писала швидко поглинається, я на густе та пористе волосся, наношу десь тритину столової ложки, і ще жодного разу не будо жирності. Але, звісно, він не живить. Трохи допомагає розгладити і все.

Загалом, мені сподобались обидва варіанти, але для свого волосся, все ж я обираю консистенцію легшу та невісомішу, так як користуюсь ще додатковими засобами по догляду за волоссям.