Чорна Юлія ❤

Засіб для зняття водостійкого макіяжу з очей та губ для чутливої шкіри

Засіб для зняття водостійкого макіяжу з очей та губ для чутливої шкіри

Усім привіт! Сьогодні хочу поділитися враженнями про засіб для зняття водостійкого макіяжу з очей та губ для чутливої шкіри від L'Oreal Paris. Брала вперше, тому ділюсь враженями вже близько до закінчення засобу)

Саме головне - з задачою справляється повнітю, без зайвого тертя! Мій маленький лайфхак у цьому питанні - експозиція - тобто не треба одразу починати терти спонжем по обличчю. Зволодений спонж у засобі прикладаю до ока чи губ, і тримаю не рухаючи секунд 30 (можна трохи більше), потім впевненим рухом протираю, більша частина макіяжи знімається саме цим рухом, і залишається буквально кілька рухів щоб очистити до ідеалу - і ніякого зайвого тертя) Роблю так з усіма демакіфяжами. З руки як бачите всі олівці і туш знялись за 1 рух.

Подразнення не викликає. Шкіру не пересушує. Відчуття плівки відсутнє. Є легке відчуття "жирненьке" (що логічно , враховуючі, що це двухфазник)

Для мене виявився дуже економічним , 1 плашечки вистачило на 6 місяців.

Із морально приємного - пляшечка відмічена як, та що підляга переробці, це гуд . Відмітка cruelty free вказана на MakeUp але на самій плашечці не знайшла відповідної відмітки, питання відкрите 🧐

За якістю самого засобу однозначно буду замовляти ще, і для всіх бажаючих мій рекомендасьйон )