Олена В

#thatIWonTheGeneticLottery

#thatIWonTheGeneticLottery

Приєднуюсь до челенджа Матвієць Яни!!! Дякую за ідею!

Що я виграла/програла в генетичній лотереї?

Виграла:

1. У мене ніколи не було прищів, навіть в підлітковому віці. Якщо і вискакував, то один маленький і я його цинковою маззю, і його вже й нема через пару годин. Тому цинкова мазь -це топ рятівник у мене.

2. У мене красиві блакитні (не сірі) очі. Я знаю,бо всі навкруги мені це кажуть.

3. Я дуже люблю сміятись. І мій сміх дуже заразний)).

4. У мене світле волосся на тілі. Тому волосся на ногах майже не видно. Так що...можна халтурити з епіляцією ( я так іноді і роблю,коли ліньки-все одно не сильно волосся і видно).

5. У мене майже немає потовиділення. Навіть влітку можу бути без дезодоранту. Це дяка мамі, бо це від неї))).

6. У мене немає навислих повік, хоча я вже давно в клубі 40+. У моєї мами теж немає досі, хоча їй далеко за 60. Сподіваюсь у мене і не буде цієї проблеми ніколи.

7. У мене шкіра обличчя не схильна до пігментації, хоч без санскріна в солярій . Але я так не ризикую звичайно. Це теж від мами!

Програла.

1. У мене проблемна спина,шия і т.д. Я весь час борюсь зі своїми болями в м'язах (не завжди виграю). Із-за проблем з шиєю починає з'являтись вже друге підборіддя. Це мене реально бентежить.(((

2. У мене некрасиві великі пальці на руках. Все життя комплексувала,особливо в дитинстві. І лише після 35 прийняла їх. Тепер вони мене абсолютно не турбують. Про пальці і нігті на ногах взагалі мовчу)))).

3. Мої брови-світлі. Хоча і густі. Якщо не фарбувати, зливаються зі шкірою.

4. Моє волосся дуже в'юнке, його важко вкладати. Без фену взагалі як солома. І вже процентів 25 розсіяної сивини. Тому мілірування-це моє все. Хоча я натуральна блондинка.

5. Із-за дикої міміки і того, що я досить емоційна дівчина, у мене мімічні зморшки на лобі з 15-16 років. Вони, до речі, майже такі ж по глибині як і в школі (по фоткам видно,ахххах). Тому...я періодично з чубчиком, щоб їх прикрити. До речі, ніхто на них не звертає увагу. Як і на всі наші недоліки.

Все в наших головах,звісно!

Дякую!