Lily♥️

СПРЕЙ ДЛЯ НІГ З ФАРНЕЗОЛОМ ВІД УЛЮБЛЕНОГО SHELLY #testmakeupclub

СПРЕЙ ДЛЯ НІГ З ФАРНЕЗОЛОМ ВІД УЛЮБЛЕНОГО SHELLY #testmakeupclub
СПРЕЙ ДЛЯ НІГ З ФАРНЕЗОЛОМ ВІД УЛЮБЛЕНОГО SHELLY #testmakeupclub

Є засоби без яких ти ніби і можеш обійтися, але з якими стає комфортніше! Так проблема підвищеного потовиділення може бути знайома буквально усім, це природьно, проте інколи це створює досить великий дискомфорт. Але зараз існує вже багато засобів, які спрямовані на вирішення таких питань.

Саме таким є дезодоруючий спрей від Shelly. Думаю багато дівчаток в Make UP CLub вже встигли з ним познайомитися. Свій я отримала ще влітку з іншими засобами у боксі від Shelly, чому була дуже рада, бо засоби у них усі дійсно дуже дієві та професійні.

СПРЕЙ ДЛЯ НІГ З ФАРНЕЗОЛОМ ВІД УЛЮБЛЕНОГО SHELLY #testmakeupclub

Комбінація фарнезолу та алантоїну в засобі забезпечує антимікробну протигрибкову дію водоночас помʼякшує шкіру, та запобігає її пересиханню.

Фарнезол – усуває неприємний запах, контролює та регулює виробництво секреції. Має виражені дезінфікуючі властивості, ефективно пригнічує і блокує активність бактерій, нормалізує процеси виведення з організму зайвої вологи.

Алантоїн – пом'якшує і зволожує епідерміс, стимулює регенеративні процеси в клітинах шкіри, в результаті чого вона відновлюється і стає доглянутою.

Засіб виконаний у формі спрею, що дуже зручно. Проте , як на мене треба контролювати відстань нанесення, мінімум 20 см від ніжок. Спрей можна використовувати навіть щодня, проте варто не перебільшувати з кількістю, буквально одного натиску на одну ніжку буде цілком достатньо.

Після нанесення відчувається сухість та комфорт протягом дня. Аромат травʼяний з освіжаючим ефектом.

Цей дезодоруючий спрей є професійним засобом, які і усі засоби Shelly, тому їх можна використовувати і в салонах краси і вдома💗

Також залишаю посилання на дописи про інші протестовані засоби від улюбленого Shelly:

  1. SHELLY for professionals : РОЗПАКОВКА BEAUTYBOX від Make UP club https://club.makeup.com.ua/post/15336/
  2. HOME SPA від SHELLY: КРЕМ-СКРАБ ДЛЯ РУК ТА НІГ З АЛАНТОЇНОМ, ЕКСТРАКТОМ РАВЛИКА ТА ОЛІЄЮ КАРІТЕ https://club.makeup.com.ua/post/16704/
  3. ЯК НАНОСИТИ ОЛІЙКУ ПРАВИЛЬНО: SHELLY NAIL & CUTICLE OIL https://club.makeup.com.ua/post/21362/
  4. ЗИМОВИЙ SPA ДЛЯ РУЧОК ВІД SHELLY: HYDROJELLY HAND MASK https://club.makeup.com.ua/post/25220/
  5. SHELLY: ще один улюблений український бренд косметики: Шкарпетки для педикюру Shelly з кератином колагеном і екстрактом лотоса https://club.makeup.com.ua/post/27787/