Viktoria Ilnytska

Dott Mystic Vibe Body Cream

Dott Mystic Vibe Body Cream
Dott Mystic Vibe Body Cream
Dott Mystic Vibe Body Cream

Привіт красуні🌸

Вриваюсь до вас з дописом про ще один засіб від українського бренду dott🖤

Dott Mystic Vibe Body Cream – парфумований лосьйон для тіла з емолентамм та олією жожоба

Приємно здивував мене дизайн та форма лосьйону-сучасний та оригінальний🩶

Основна ємність виконана з пластику, має зручний, якісно виконаний дозатор🖤

Колір лосьйону: темно-сірий🩶 Він стає прозорим, коли розподіляється по шкірі.

Олія жожоба, яка міститься у складі, допомагає відновити й підтримувати природний водно-ліпідний баланс шкіри, а також чудово живить, пом’якшує і захищає шкіру незалежно від її типу й підходить, зокрема, для догляду за чутливою та віковою шкірою.

Але корисні властивості олії жожоба для шкіри не обмежуються живленням, пом’якшенням і захистом. Олія жожоба допомагає шкірі утримувати вологу. Ще вона цінується своїм загоювальними властивостями.

Емоленти у складі лосьйону зміцнюють природний водноліпідний бар'єр шкіри, допомагаючи зберегти її зволоженою, м'якою та здоровою. Вони відновлюють структуру епідермісу, заповнюючи проміжки між клітинами шкіри живильною сумішшю ліпідів та амінокислот, зменшуючи відчуття стягнутості та свербіж.

Аромат дуже приємний та пряний з нотками какао, ванілі та сухих фруктів. Він тримається на тілі до самого ранку, пахне дорогим східним парфумом✨

Хочеться повністю окутати тіло цим пахучим лосьйоном - від шиї до пʼят і використовувати його вранці й ввечері🤤

Маю підорзру, що він в мене швидко закінчиться😅

Обʼєм: 350 мл

Склад:

Aqua, Coco-Caprylate/Caprate, Caprylic/Capric Triglycerides, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Glycerin, Myristyl Myristate, Glyceryl Glucoside, C12-15 Alkyl Benzoate, Centella Asiatica Extract, Trehalose, Serine, Sodium PCA, Inulin, Algin, Sodium Hyaluronate, Pullulan, Panthenol, Xanthan Gum, Tocopheryl Acetate, Citric Acid, Charcoal Powder, Parfum, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid.

Dott Mystic Vibe Body Cream