wowmom

Ніжний легкий весняній макіяж з тінями SINART

Ніжний легкий весняній макіяж з тінями SINART

Привіт, красуні!

Колись я дуже хотіла зібрати свою власну магнітну палетку з тінями, якими я б точно користувалася кожного дня. Погодьтеся, що коли купуєш вже готову палетку, то 100 відсотків, до деякіх віддінків взагалі не торкаєшся, і потім ці тіні валяються в косметичці мертвим грузом.

Хоча, насправді, ідею з магнітною палеткою я і досі вважаю класною, бо потихеньку, в мене назбиралася колекція однушок, які треба десь зберігати в одному місці.

І сьогодні я хочу вам показати свої нещодавні новинки - тіні в рефілах від українського бренду Sinart.

Ніжний легкий весняній макіяж з тінями SINART

В мене три віддінки, в різних текстурах, та з різними властивостями, але з цими трьома кольорами можна зробити красивий ніжний базовий макіяж.

TS02 - сатин;

TS26 - шимер;

T28 - матовий.

Тепер про кожний віддінок детальніше...

Почну з матового віддінка T28.

Це дуже класний прохолодний коричнево-рожевий колір. Має середню пігментацію, але піддається нашаруванню. Гарно тушується, проте може пилити в рефілі. Для нього краще використовувати м'які пензлі, і перед нанесенням, струшувати залишки, щоб не було осипань.

Мені подобається його наносити в складку повіка. На очах він не виглядає надто холодним, як в рефілі, але і не теплить. Красивий віддінок.

Другий віддінок, який є відмінником за якістю, це сатиновий ванільний TS02. Про нього, насправді, нема чого багато говорити, тому що він гарно пігментований, не осипається, наноситься будь якими пензлями, і добре тримається. Просто хороші тіні.

Його, в основному, я використовую для підсвітки внутрішнього куточка ока. Чисто такий, знаєте, базовий віддінок без всяких спецефектів, до яких ми, можливо, вже звикли. Але він точно має право на існування.

І, останній шимер - TS26. Це прохолодний рожевий відтінок з персиковим переливом. Знову ж таки, дуже базовий комерційний колір. Бачила на одному майстер-класі, як його візажист наносила поверх бронзових кремових тіней. Виглядало дуже гарно.

Тіні мають трохи рихлувату формулу, тому дійсно їх краще "ліпити" на якусь липкувату/мокрувату базу.

З цими тінями виходить дійсно дуже ніжний красивий макіяж. Таке поєднання, впевнена, сподобається любителькам нюду, коли треба підкреслити очі, але не привертати до них занадто багато уваги.

В палітрі однушок Sinart, ви знайдете тіні для будь-яких ваших потреб, а якщо вам хочеться більш шаленого сяяння, придивіться до їх розсипчастих пігментів - вони прямо топ!

Дякую за увагу 😘