Дарина🦉

Sinart Eyeshadow Velor

Sinart Eyeshadow Velor
Sinart Eyeshadow Velor

Привіт! Дуже рідко в житті використовувала тіні, але вирішила, що треба вже почати виходити з зони комфорту. Тим паче побачила ці відтінки у Sinart , в моїх улюблених кольорах, ну і як втриматися!?

Для знайомства обрала три відтінки (в голові були квіти, іриси та бузок):

T20 EXTRA DIMENSION VELOR EYESHADOW

TS25 EXTRA DIMENSION VELOR EYESHADOW

TS27 EXTRA DIMENSION VELOR EYESHADOW

Одразу хочу відмитити зручне пакування. Кожні тіні запечатані в пластиковий (щільний) футляр, дуже міцно, та упаковані в картону коробочку. Об'єм 1,5 г.

Почну з T20

Яскравий темно-фіолетовий матовий відтінок. Сильна пигментація. Легко наноситься, використовавала звичайний аплікатор. Гарно нашаровується. Трохи пилить коли набираєшь на пензлик.

Робила мейк, спочатку нанесла Т20 (вони дуже пігментовані ( і це без всяких баз та інших спеціальних засобів (я і не маю таких), та дійсно виглядають як велюр, поверх них TS27 , і зверху TS25 .

Sinart Eyeshadow Velor
Sinart Eyeshadow Velor
Sinart Eyeshadow Velor
Sinart Eyeshadow Velor

TS25 - шимер, рожево-персоковий відтінок, з золотими блистівками. Дуже м'яка текстура (рихлувата). Без труда наносяться, гарно лягають. Не осипаються, і без "комочків", не скочуються. Легко наносяться на базові тіні.

На фото - де без туші один шар, з тушшю - 2 шари. Всі відтінки легко наносяться, як пензликом ( в мене звичайний аплікатор ), так і пальцем.

І мій фаворит TS27 - шимер, рожево-фіолетовий, з бузковим переливом з дрібними блисточками. Я прям закохалась в нього. Також 1 шар де фото без туші, 2 шари з нафарбованими віями.

Зверху 1 - TS25

2 - TS27 фаворит

3 - T20

Шимерні відтінки можно використовувати, як хайлайтер (мені сподобалось), дають дуже гарний перелив (не вдається передати його на камеру).

Мені дуже вони сподобались, як для людини, яка довго не користувалась тінями, вони виявились дуже комфортними та якісними (гарно поводять себе протягом дня), з дуже пігментованими кольорами. Навіть маючи 3 відтінка, можно експерементувати! Але там такий великий вибір, що хочеться одразу всі, і можно обрати на любий смак!

Дякую 🦉