Все в одному від Lamel?
Враження від LAMEL Make Up All in One Lip Tinted Plumping Oil
Концепція олійки All in One від Lamel дуже цікава, адже тут і об'єм, і відтінок, і зволоження. А ще вона стала для мене цікавим відкритим для Lipcombo, адже поверх звичайних олівчиків ця олійка може значно додати об'єму та зробити губи соковитими.
У мене відтінок 01, тому колір туби світліший, адже по-ідеї це "персиковий" відтінок. Об'єм 3ml, досить велика туба, як для олійки.
Всередині є аплікатор середнього розміру, з отвором всередині. На нього набирається оптимально олійки для однієї губи, та для того, щоб рівномірно нанести олійку, потрібно кілька разів набрати її.
Конситеція олійки гелево-масляниста, досить легко розприділяється по губах, лишає майже "скляний" блиск. При нанесенні олійка прозора, та за кілька секунд вона перетворюється у яскрво-рожеву та тінтує губи.
Аромат хімічно-персиковий.
Олійка трохи липка, волосся до неї липне, але не сильно.
При нанесені, трохи тече у кутики губ.
З часом ця олійка вбирається і вже немає такого об'єму, та блиск залишається на губах. Також залишається і відтінок.
Ця олійка чудово зволожує губи, та не підкреслює нерівності.
Навіть якщо стерти блиск, то рожевий відтінок залишиться на губах. Звісно, на тріщинках, він яскравіший. Сходити цей тінт буде поступово і майже не помітно.
Якщо пити чай, то блиск зійде, а відтінок залишиться на губах. А якщо вже пообідати, то відтінок залишиться ледь помітним.
Особливо цей тінт мені подобається наносити поверх олівчиків від Lamel, адже тоді губи виглядають дууже гарно. Олівчик трішки "тече", але по контуру залишається.
Склад:
Склад досить безпечний, без мінеральної олії.
Tridecyltrimellitate – безпечний емолент, покрвщує текстуру, пом'якшує шкіру.
Hydrogenated Polydecene – безпечний емолент.
Polyisobutene – термопластичний полімер, пом'якшує та зволожує.
Hydrogenated Styrene/isoprene Copolymer – синтетичний полімер, який контролює в’язкість і утворює плівку
Hydrogenated Poly(C6-20 Olefin) – полімер.
Tocopheryl Acetate – антиоксидант.
Phenoxyethanol – консервант.
Caprylyl Glycol – емолент з антимікробними властивостями.
Parfum – ароматизатор.
Коментарі (0)