MAXIMOVA🌷

Хороший бюджетний гель для вмивання

Хороший бюджетний гель для вмивання

Мій тип шкіри - комбінований схильний до висипань і цей гель мені підійшов.

Користувалась щодня:

  • зранку мені було достатньо його щоб очистити забруднення після ночі (здебільшого це себум в Т-зоні), потім наносила свій звичайний догляд
  • ввечері використовувала в якості другої фази доочищення шкіри, спочатку гідрофільною олією від Dr.Ceuracle знімаю косметику. В такій комбінації гель працює чудово👌 не рекомендувала б його використовувати, як самостійний продукт для змивання макіяжу, адже він не заявлений як засіб для демакіяжу, це гель від забруднень і надлишкового себуму.

Про використання:

Наносила невелику кількість на вологі руки, спінювала в долонях додаючи за необхідністю трішки води (гель піниться не сильно) і наносила на обличчя гарно масуючи всі зони. Потім все змивала водою.

Гель прозорий, має неяскравий аромат, не можу його описати але для мене він здавався нейтральним, відділено відчувала аромат кокосу. Очищення дійсно м’яке, шкіру не стягує після вмивання, при цьому є відчуття чистоти. Не визвав ніяких висипів чи подразнень.

Мені баночки (тюбику) вистачило десь на місяць з хвостиком. При цьому я не економила))

Хороший бюджетний гель для вмивання
Хороший бюджетний гель для вмивання
Хороший бюджетний гель для вмивання

Це безсульфатний гель на основі м'яких ПАР. Завдяки м’якій формулі делікатно очищає і думаю підійде чутливій шкірі. В складі є комплекс з оліго-, дисахаридами та солями гіалуронової кислоти, що допомагає зберегти епідерміс зволоженим після процедури очищення. Комплекс з екстрактом броколі, біофлавоноїдами та вітаміном Е утворює антиоксидантний бар'єр на поверхні шкіри, забезпечуючи її захист.

Хороший гель від українського виробника за приємною ціною😊 Повторила б використання.