Vikulyk

Сироватка з чудовим складом

Сироватка з чудовим складом

Бренд Mixtura для мене - це щось таке природнє, чисте, екологічне. Наче у природи взяли все найкраще і залили в ці красиві лаконічні баночки.

Я маю такий набірчик, який мені прийшов дуже гарно упакованим😍але спочатку розповім про сироватку, кремчик ще вивчаю.

Сироватка з чудовим складом

Антиоксидантна сироватка з вітаміном с (5%) мені сподобалась.

Почну зі своїх відчуттів від використання:

  • Вона в гарному склянному флакончику з піпеткою, яка набирає і віддає достатню кількість засобу.
  • Тут зовсім відсутній аромат, сироватка прозора, а текстура ріденька, як у більшості інших подібних засобів.
  • Спочатку після нанесення відчувається липкість, буквально декілька секунд, але потім шкіра стає повністю матовою, проте залишається такою пружною і ніжною.
  • Також є відчуття свіжості і тонізації, личко наче підтягнуте і тон обличчя в загальному виглядає рівнішим.
  • Вона забирає дискомфорт і сухість, дарує відчуття максимально наповненої шкіри.

Також хочу познайомити вас зі складом, адже він досить багатий на корисні складники:

Гідроліт 5 (HYDROLITE. 5)-багатофункціональний зволожуючий і кондиціонуючий інгредієнт.

Гліцерин-це відновлючий шкіру компонент, тобто це речовина, яка природним чином міститься в шкірі, допомагаючи встановити нормальний баланс і зволоження.

ПРОПАНДІОЛ-характеризується прекрасними зволожуючими властивостями, є корисною маленькою молекулою, яка знайшла застосування, як засіб для кондиціонування шкіри, зволожувач, ароматизатор.

Інулін-пребіотики, в догляді за шкірою може бути видатною для поліпшення захисту поверхні шкіри, забезпечуючи шкірі те, що їй потрібно, щоб зберегти свій бар'єр недоторканим, гладким і здоровим. Він допомагає компенсувати фактори, які можуть негативно вплинути на шкіру, такі, як фактори, які призводять до почервоніння, сухості і ослабленою поверхні, які швидше проявляють ознаки старіння в результаті впливу навколишнього середовища.

Гіалуронат натрію-сприяє регенерації тканин без утворення шрамів, робить шкіру більш м'якою та гладкою, стимулює клітинну міграцію та проліферацію, виявляє високі зволожуючі властивості.

Ламінарія, морська капуста (Laminaria)- ефективно зволожує шкіру, очищає і дезінфікує її, активізує увнутрішньоклітинні процеси, насичують клітини киснем.

Сорбітанкаприлат-має гарну антибактеріальну дію проти грампозитивних бактерій і грибків.

ЛИМОННА КИСЛОТА-Має на шкіру в'яжучу, очищувальну та відбілюючу дію.

БІОЕКОЛІЯ (BIOECOLIA8)-стимулює зростання сприятливої шкірної флори, на шкоду розвитку небажаної флори, патогенної або пов'язаної з бактеріями.

Сироватка дійсно чудова, вона гарно освіжає і вирівнює шкіру обличчя, має якісний і безпечний склад, на обличчі дуже комфортна❤️