Police To Be Super Pure
Трішки бунтарська чистота
Трішки бунтарська чистота
Нарешті з’явилося трішки часу, сьогодні буде про аромат Police, який свого часу покорили мене своїм пакуванням. Ексклюзивний флакон в формі черепу, це досить оригінально, незвично і дуже привертає увагу. Свого часу, так звернула увагу на аромати Salvador Dali.
Аромат унісекс, в якого стерті всі межі і правила. Квінтесенція чистоти, свіжості, буртарності і терпкості.
Піраміда композиції:
Верхні ноти: Бергамот, Bigarane™, ефірна олія мандарину;
Серце: ефірна олія чорного чаю, Mugane™, абсолют османтусу;
Базові ноти: дрифтвуд, ефірна олія давани, Maderal™.
Аромат відноситься до фруктової групи.
- Верхні ноти огортають пікантною гіркуватістю бергамоту та запашною ніжністю мандарину. Бергамот тут звучить, як в Angel Schlesser Essential;
- Ноти серця розквітають акордами молекули мугане з нотками зелені, вишуканого османтусу. Доповнює їх олія чорного чаю, яка перекликається з бергамотом.
- Кінцева нота нагадує сад після дощу, волога деревина, давана тут відкривається свіжим листям чорної смородини.
Цікавий свіжий аромат, від початку до кінця відчувається нота чорного чаю з бергамотом, який відходить в деревину.
Я зовсім не встигаю прийняти участь в челенджі красуні Yana__matviets , але я попросила маму знайти моє фото біля ковра)
Коментарі (0)