ewigkeit

Парфумована вода Weil Suki Essence

Парфумована вода Weil Suki Essence

Weil - це бренд, який був створений у 1927 році трьома братами, власниками хутряної фабрики, та займався виробами з хутра.

Перші аромати бренду були створені спеціально для ароматизації цих виробів, щоб приховати природний запах хутра та мали відповідні назви: Zibeline (cоболь), Hermine (Горностай), Chinchilla (Шиншилла), Une Fleur pour Fourrure (Квітка для хутра). Надалі бренд став більш відомим завдяки ароматам Antilopa та Zibeline.

З початку 1960-х компанія кілька разів змінила власників. Пізніше було випущено нові парфуми.

Цей аромат був випущений у 2016 році.

Піраміда з коробки:

Верхні ноти: бергамот, слива, фінік

Середні ноти: троянда, кориця, ладан

Базові ноти: амбра, лабданум, ветівер, ваніль

Я давно ним зацікавилася через його піраміду і, зокрема, фініків. Але ж ця назва.. злегка відштовхувала від придбання)) Тому довго відкладала покупку, але потім все-таки зважилася, дуже вже було цікаво.

Назва - це японське слово 好き(suki), подібно до слова «подобаєшся». Мається на увазі не таке глибоке і серйозне почуття як власне любов, а одностороннє, що виникає на певний час, є виразом пристрасті, закоханості. Досить часто використовується у розмові. Як це відноситься до аромату та виду флакона залишається тільки здогадуватися :))

У мене досить велика кількість парфумів, тому я розумію свої смаки і в основному не боюся замовляти в сліпу повнорозмірні флакони, особливо за притомною ціною.

При першому розпиленні як тільки я отримала аромат, найвідчутніше був ладан з корицею та сливою. і трохи троянда пробивалася здалеку. Таке поєднання вже було дуже цікаве, і тому що я не люблю свіжаки і так звані простi "компоти" (нiчого не маю проти, просто це не мiй напрямок 😊), то мені сподобалося вже тоді.

Після того, як флакон відстоявся кілька днів, ладан став тихішим, дуже гарно вiдтiняє всю композицiю; до корицi, сливи та ледь вiдчутної троянди додалися ще спеції, фініки, амбра, ваніль та деревина. Бергамот не відчуваю.

Аромат теплий, густий, як консистенція фініка, трохи медовий. Але не йде в нудотність завдяки легкій кислинці від сливи. Через якийсь час слива то пропадає, то знову відчувається, і з'являється ніби якась карамельність, кремовість i навiть чорний шоколад час вiд часу. База амброво-ванiльна, красива. Стійкість хороша, відчутний шлейф.

Аромат багатокомпонентий, складний і дуже якісний, пахне дорожче за свою ціну однозначно. Мені дуже сподобався, хочеться постійно його вдихати.

В цілому це складно описати, напевно, щоб було однозначно зрозумiло, чим це пахне. Та й невiдомо, що вiдчуєш саме ти i чи не вилiзе там щось зайве саме для тебе :) Тому:

📌 Не купуйте його без попереднього тестування, якщо не впевнені на 100% у тому, що це сподобається! ))