SomovaFM

Олівець 2 в 1: Consealer&Highlighter | Vistudio

Олівець 2 в 1: Consealer&Highlighter | Vistudio
Олівець 2 в 1: Consealer&Highlighter | Vistudio
Олівець 2 в 1: Consealer&Highlighter | Vistudio
Олівець 2 в 1: Consealer&Highlighter | Vistudio

Vistudio - італійський бренд декоративної косметики, який вчасно і вдало зайняв нішу професійної косметики для домашнього використання. Бренд поєднав в собі не лише якісну декоративну косметику, а й бережливий догляд.

В кожен продукт закладається коктейль з поживних та активних речовин, таких як: цитомединов, фітогормонів, ліпосом і комплексів фруктових кислот. Бренд також підтримує статус cruelty-free🐇 і цього милого кролика ви можете побачити на кожному їх засобі.

Моє знайомство з брендом почалося саме з універсального олівця 2 in 1 - Consealer&Highlighter. Для мене це відкриття і досить цікаве поєднання.

Олівець утовшений, в руці тримати його зручно, він не ковзає. З одного боку знаходиться консилер у 002 відтінку, з іншого - хайлайтер у 012.

Тому надалі розповідаю про них по черзі, як про окремі продукти.

Це другий мій консилер евер, але перший у форматі олівця.

По текстурі олівець наче кремовий, при тому гріфін гарно тримає свою форму, не ламається та не жмякається. Гадаю точитися олівець також буде легко, тільки мені тепер треба придбати точилку із збільшеним отвором.

Такий формат консилера, доречі, дуже зручний для вирівнювання неточностей в процесі макіяжу. Наприклад підкреслити контур губ або замазати розовизну під носогубками. В форматі олівця орудувати в таких місцях легко, повторюючи вигиби та контури.

Консилер-олівець дуже м'яко наноситься на тендітну шкіру під очима та легко тушується пальчиком.

Відтінок 002 мені підійшов ідеально. Він доволі світлий, але не має жовтизни - що є ідеальним бежевим для світлої, але не блідої, шкіри.

Синяки, як ви бачите на фото, він зафарбовує чудово. Не скочується на шкірі, а лягає ніжною шовковою пелиною.

Якщо наносити зверху bb або пудру, пігмент консилера залишається на місці, а тональна основа в тому місці тримається довше.

Хайлайтер, як і консилер, має дуже ніжний та наче кремовий гріфін. Текстура м'яко лягає на шкіру насиченими блискітками, які легко піддаються тушовці.

Роблю пару легкий рухів боковою стороною олівця по контуру вилиць, після чого тушую пальчиком. За рахунок дуже дрібних блискіток, сяйво хайлайтера на шкірі ніби рідне.

Відтінок 012 - наче гарячі золотисті піски Сахари із діамантовим переливом.

Відзняла для вас свотчі з усіх сторін, аби побачили це сяйво на власні оці, бо не передати словами, на скільки воно гарне.

Це також мій перший хайлайтер в подібному форматі. Я полюбляю додавати блиск над губою у впадинці, з цим олівцем це робити набагато легше.

Стійкість чудова, він не скочується якщо його наносити на bb основу чи просто на шкіру, на якій є лише сироватка та крем (як на фото/відео).

Пібиваючи підсумки: олівець 2 в1 Consealer&Highlighter від Vistudio - класний універсальний засіб не тільки для використання вдома, а й як тревел формат, який можна кинути навіть в маленьку сумку і доповнювати макіяж в дорозі.