Швець Карина🤍

BB-крем номер 1 серед дівчат з проблемною шкірою

BB-крем номер 1 серед дівчат з проблемною шкірою

Ці два пробники мені підігнала Пришелець Ольга❤️так як я давно хотіла спробувати цей бб крем, але не могла знайти пробники і вагалась з відтінками.

Я думала між 13 і 21, а опинились в мене 13 і 23. Я не буду тут розповідати про довготривале носіння тону, скажу чесно - на знижках замовила собі 21 відтінок і потім напишу вже детальний огляд (або не напишу, якщо мені не підійде відтінок 🤭)

BB-крем номер 1 серед дівчат з проблемною шкірою

Здавалося, що 13 тон буде максимально жовтим, але на диво між 13 і 23 я, звичайно, зупинилась на 13.

23 виявився для мене надто коричневим, навіть при розтушуванні це було дуже темно, а мені ввечері треба було виходити в люди. Звичайно, що я б так не пішла, доюзаю цей пробник, розмішуючи його з аджастером.

Тим часом 13 відтінок ліг дуже навіть приємно.

Показую різницю між 13 Пуріто, СС люмене у відтінку Ultra Light і BB Holika.

Наносила тон пензлем TopFace f06, в дуже невеликій кількості. Ліг рівненько, непогано, фініш дав доволі сяйний, але не скажу, що це прямо жирний жир.

До виходу на вулицю, звичайно, я закріпила його пудрою.

Що саме цікаве - чим довше тон знаходився на обличчі, тим більше мені сподобалось, як він виглядає. Він ніби «усаджується» і починає виглядати більш природньо і більше згладжувати пори і недоліки.

Показую наглядно як виглядав мій повний макіяж, фото зроблені на основну і фронтальну камери.

Як бачите, 13 відтінок доволі добре мені підійшов і не створив різниці між тоном обличчя і тоном шиї. За фінішем та відчуттями він мені дуже нагадав СС від CU Skin (тут робила огляд ➡️https://club.makeup.com.ua/post/23020/ )

З приблизно 14:30 до 21 години тон проносився пристойно, ніде не зліз, не скатався, сильного жиру на обличчі в мене не було. Але таки мені, з моєю жирною шкірою, хотілося б більш сатинового фінішу.

Що можу сказати в цілому? «Вау» він мені не створив. Я з першого разу поки не зрозуміла загального захвату. Той же самий BB Holika Holika мені, чесно кажучи, за фінішем, покриттям та іншими характеристиками подобається більше, як і СС Lumene, яким я зараз переважно і користуюсь.

Це лише перші враження, можливо, я ще розношу цей тон і теж «підсяду» на нього, але впевнена, що йому буде складно переплюнути моїх фаворитів)