Анастасія Фоміна

Спрей завдяки якому можна забути про вирівнювач?

Спрей завдяки якому можна забути про вирівнювач?

Цей спрей від Bogenia я побачила на просторах Тік току з голосними заголовками «Вирівнювання волосся без утюжка лише завдяки цьому спрею».

І от він у мене вже близько півтора місяця і мені є що про нього сказати.

Виглядає непогано зовнішньо:темного кольору флакон,розпилювач нормальний,є детальний опис функцій продукту,способом нанесення,складу,але от напис з описом на рос мові я би прибрала,не бачу в ньому сенсу.

Засіб йде у форматі спрею,хоча за текстурою нагадує крем.Тобто фактично це крем в форматі спрею.Я пробувала наносити його і як спрей безпосередньо пшикаючи на волосся та спочатку пшикаючи на руки,а потім вже розприділяти по пасмам.

Скажу ,що мені більш комфортно розприділяти на руки,а потім наносити на волосся.Бо так простіше не переборщити.

Цей засіб заявлений як 12 в 1,відверто кажучи мене завжди дратувало,коли на засобах пишуть ,що він має купу функцій,хоча по факту з заявленого не виконується нічого або максимум 1-2 функції.

От і тут заявлено,що засіб має відновлювати,живити,надавати блиск,полегшувати розчісування,прибирає пухнастість,захищає від високих температур і все подібне.

Що маємо по факту:приємно пахне,робить волосся м’яким і полегшує розчісування і це все.

На своєму волоссі я не помітила більше жодного ефекту,волосся навпаки більше пушиться після нанесення та розчісування та якщо переборщити з кількістю нанесеного продукту то ще і є ефект брудних кінчиків.

Додаткового зволоження,живлення я теж не помітила.Щодо додаткового блиску,то тут важко мені оцінити,бо моє волосся само по собі зажди непогано блищить.

І головне-нам обіцяли розгладження волосся та ефект вирівнювання чи є він?

Ні,нажаль на моєму волоссі такого ефекту немає,навпаки як я писала вище,волосся наче ще більше пушиться.

А отже,враження від цього засобу залишилися ніякими,та навіть більш негативними.

Можливо хтось і зміг подружитися з цим засобом,але не я нажаль.

Спрей завдяки якому можна забути про вирівнювач?
Спрей завдяки якому можна забути про вирівнювач?