#КосметичкаДоПісляПрихо дуВMakeupClub
Ідея цього допису виникла у мене,коли в косметичку вертикально перестала поміщатися косметика 🤭 а ще рік тому вона закривалася разом з резинками і спонжами
26 березня був рік,як я зробила першу публікацію в Makeup Club 🥹І з того часу завдяки рекомендаціям і дописам дівчат,потреби зробити яскравий макіяж на челендж або конкурс тут,моя косметичка збільшилася x3 😅
За рік я позбулася напевно одного засобу - матової помади Eveline, у якої вийшов строк придатності. Все інше так і залишилося.
Що було у косметичці
Можна сказати це була косметичка мінімаліста
- ВВ Maybelline( це взагалі другий мій вв. Найперший - Eveline 8 в 1. Викинула, бо так "часто" користувалася,що вийшов строк)
- два консилери Eveline
- дві палетки Lamel "to GO " ще старого дизайну. 401 взагалі майже нова, 402 користувалася трохи більше
-туші Eveline( Срібні були улюблені,а водостійку купила випадково)
- гель для брів Eveline
- палетка хайлайтерів і бронзерів Ruby Rose 😅 якими дуже рідко користувалася
-пудра Patricia Ledo Challenge
- помада Patricia Ledo Challenge
-підводки LN / Eveline Celebrities (улюблена і зараз)
- рум'яна Lamel 401 персиковий(який зняли з виробництва 🥲)
- блиск Eveline Holographic Brilliant
- рідкий хайлайтер LCF
- декілька олівців для губ Eveline/Lamel
Найбільше косметики від Eveline. Мені подобалася їх якість за бюджетну вартість.
Мій стандартний макіяж - фарбувала очі тушшю, іноді на брови прозорий гель, бальзам чи блиск і все. Полюбляла стрілки,але з часом все рідше їх малювала.
Що маю зараз ?
Все перераховувати не буду 😅
У мене з'явилися великі палетки тіней,купа олівців для губ, рідкі тіні,рум'яна,декілька помад, блиски для губ, тональні.
Дещо з тестування Makeup. Подарунок на день народження від Аліни https://club.makeup.com.ua/post/32825/
Чи змінився мій мінімум в макіяжі зара з ? Так, я частіше використовую олівчики для губ, рідкі тіні. Але все одно фарбуюся не часто.
Чи вважаю я ,що це забагато косметики? Складно відповісти,але скоріше за все - ні 😅
Думаю зробити допис більш детальніше про кожну категорію)
Дівчата,а як змінилася Ваша косметичка? Було б дуже цікаво подивитися 😊
Коментарі (0)