Glambee Love to Love Sentiment Mascara
Одна з найвідоміших тушей у спільноті
Ця туш була придбана ще восени моєю подружкою, обирали її разом за рекомендацією MAXIMOVA🌷 .
Вона любʼязно позичила мені її на затест для огляду.
Тож чи дійсно ця туш ідеальна по всім параметрам?
Туш позиціонується як термо, тобто вона сходить «панчохами» з вій від теплої водички. За рахунок цього засіб не осипається, не відпечатується і не лишає темних кіл під очима.
Обʼєм туші становить 5 г, це мабуть мало? Але зазвичай обʼєм туші вимірюється в мл, цієї інфи я не знайшла🤷♀️
Вартість коливається від 89 до 110 грн. Доволі бюджетно.
Колір лише один - чорний.
Пензлик тут силіконовий, у формі конуса. Зручний.
Тепер щодо властивостей самої туші
Я її пробувала і тоді, коли вона була нова, і тепер, коли вона вже підсохла.
Одразу зазначаю, що на моїх віях вона дала абсолютно однаковий ефект що тоді, що зараз.
Як на мене, то в неї доволі дивна формула, тому що її складно наносити, вона ніби обволікає вії, майже моментально застигає і за рахунок цього нею дуже складно нафарбований собі дійсно довгі вії.
Якийсь обʼєм вона дає, але щодо подовження… взагалі ні, хоча ви знаєте і бачили, що в мене вії доволі довгі.
Стійкість - це єдине, чим мене порадувала ця туш, на жаль. Вона справді тримається до останнього, не підведе ні в якому разі. І змивається легко, але я завжди змивала гідрофільною олією, а не теплою водою)
Тому, на жаль, мені туш не сподобалась. На моїх віях вона виглядає погано, до того ж мені було важко нею користуватись.
Добре, що я не купила її собі, хоча, до речі, подружці вона сподобалась :)
Коментарі (0)