Мій догляд за шкірою волосяної частини голови та волоссям

Мій догляд за шкірою волосяної частини голови та волоссям

Мій тип шкіри є схильний до жирності, тому обираю очищаючі шампуні. Також генетично мені передалась андрогенетична алопеція, яка потребує постійного лікування та правильного догляду. По структурі волосся також потрібен ретельний догляд, адже волосся пухнасте та в’ється. І для того, щоб відростити довжину, потрібно прикласти багато зусиль.

Миття голови у мене 2 рази на тиждень. Я чергую шампуні Orising 5 alf і шампунь Vichy тонізуючий з амінексилом.

Шампунь 5alf Orising є фітоесенціальний. Екстракти проса, бамбука, кінського каштана і бузку живлять, розгладжують кутикулу і лусочки волосся, наповнюють пасма блиском і роблять їх пружними, заспокоюють шкіру голови і нормалізують рівень рН, стимулюють кровообіг, зміцнюють волосяні фолікули і активізують їх.

Щампунь тонізуючий Vichy Dercos з амінексилом дарує волосяним волокнам силу та міцність, а також підвищує еластичність тканин, які оточують корені волосся.

Мій догляд за шкірою волосяної частини голови та волоссям
Мій догляд за шкірою волосяної частини голови та волоссям

Після кожного миття я наношу бальзам Helianthis. Маска-бальзам оздоровлює волосся, насичує вологою і поживними речовинами, надає йому блиск і еластичність. Перешкоджає вигорянню кольору і захищає від ультрафіолетового випромінювання завдяки натуральному сонцезахисному фільтру.

1 раз на тиждень я роблю маску зволожуючу з кокосом. Наношу її перед бальзамом. Для рівномірного розподілу розчісую щіткою Manta Healthy Hair Brush. Одягаю шапочку для душу, поверх одягаю рушник. Експозиція 2 години. Опісля змиваю теплою водою, та наношу бальзам і 1/3 ампулки мінералізуючого лосьйону.

Кожного вечора я втираю лосьйон для шкіри голови. У мене їх 2: Orising AHA Complex Lotion та Orising Hair Grow System. Щоранку наношу ампули проти андрогенетичного випадіння Vichy Dercos з амінексилом.

Формула лосьйону AHA complex збагачена АНА-кислотами, завдяки яким волосяні цибулини отримують активніше живлення і прокидаються. В результаті ви отримуєте красиве і здорове волосся, наповнене сяйвом. Засіб забезпечує активне живлення і зволоження, сприяє більш швидкому росту і перешкоджає надмірному випаданню. Засіб посилює природні захисні функції волосся, роблячи його стійким до негативного впливу факторів довкілля.

HGSystem лосьйон працює на потовщення волосся, виконує антиоксидантну функцію. Він перетворює пушкові волосся на товстий здоровий волос.

Ампули Vichy Dercos з амінексилом завдяки своєму складу впливають на проблему андрогенетичної алопеції.

По довжині я наношу 2 рази на тиждень на вологе волосся мінералізуючий лосьйон Orising. Залишаю його на 5-7 хвилин і змиваю. Він обволікає волосся і живить його мінералами.

На підсушене рушником волосся наношу 1/3 ампулки протеїнового лосьйону Orising та 1/3 ампулки ArgOrising.

Фітоесенціальний лосьйон для сухого волосся, на основі арганової олії інтенсивно ревіталізує пошкоджену структуру пасом, насичує їх цілющими речовинами і достатньою кількістю вологи, бореться зі зневодненням волосся, його ламкістю і розшаруванням кінчиків.

Зміцнювальний протеїновий лосьйон «запечатує» пошкоджені структури волосся, роблячи його блискучим і гладеньким.

Якщо я бажаю гарний завиток локона, то використовую моделюючий флюїд. Orising Modelling Fluid не склеює волосся і наділений термозахисним ефектом.

Флюїд есенціальний для посічених кінчиків волосся я наношу на всю довжину, розпочинаючи від вуха. Він виконує в мене функцію термозахисту і застерігає від посічених кінчиків волосся. Флюїд не обтяжує волосся і не склеює його. Швидко розгладжує кутикулу і зтисккає лусочки, в результаті поверхня волосся стає ідеально гладенькою, а локони м'якими, і шовковистими, слухняними і блискучими. Цей флюїд містить якісний силікон, який змивається при першому митті, тому потрібно наносити після кожного миття.

Просушую волосся феном Dyson.

Для розчісування використовую щітку Janeke Superbrush. Нею можна розчісувати і мокре волосся, вона м’яко та ефективно розчісує, залишаючи волосся не пошкодженим.