eloream

Бюджетна Знахідка

Бюджетна Знахідка
  1. Пінка для обличчя sane Cleansing Foam With Wheat Proteins 3%, ця пінка ніжно очищує мою шкіру, не залишаючи відчуття сухоти чи стягнутості, яке я досить часто відчуваю після використання інших очищуючих засобів, завдяки пшеничним білкам, які входять до складу, моя шкіра після використання виглядає свіжою та здоровою.
  2. Тонік для обличчя Sane Aloe Vera 2% + Probiotic Calming Face Toner, після застосування тоніку, моя шкіра стала пом'якшеною та зволоженою, а завдяки пробіотикам вона виглядає більш здоровою та свіжою, після того як я додала його в свій догляд кількість прищів на моєму обличчі значно зменшилася.
  3. Маска для обличчя Sane AHA + PHA + Spirulina 5% Face Mask, після використання маски моя шкіра виглядає більш свіжою та сяючою, а також після її використання помітно зменшилися пори та зменшилася кількість прищів. ( я використовую її не більше 3 разів на тиждень тому що вона трохи сушить шкіру)
  4. Сироватка для приблемної шкіри обличчя, з кислотами та ретинолом у ліпосомах, добре зменшує запалення, та покращити текстуру шкіри, після використання цієї сироватки моя шкіра стала помітно чистішою, та рівномірнішою за текстурою, також вона стала менш схильною до появи нових висипань.
  5. Дений крум для обличчя Sane SPF 15 Multi-Filter Sunscreen pH 6.5, після використання цього крему я була приємно вражена його легкою текстурою та швидким впитуванням, він не залишає жирного або липкого залишку на шкірі, однією з переваг цього крему є його спектральний фільтр SPF 15, який допомагає захистити шкіру від шкідливих ультрафіолетових проментів, також він досить добре зволожує шкіру
  6. Нічний крем для обличчя ane Squalane 6% + Prebiotic Nourishing Night Cream pH 6.0, однією з переваг цього крему є його склад, який включає пребіотики, сприяючи збереженню здорової мікробіоми шкіри, це допомагає покращити бар'єрну функцію шкіри та зменшити подразнення, цей крум добре покращує структуру шкіри, та зменшує ознаки втоми
  7. Рідкі патчі під очі Sane Probiotics + Vitamin C Brightening & Depuffing Eye Patch, склад цих патчів забезпечує м'якість та освітлення шкіри, а також зменшує набряки та покращує стан шкіри біля очей, після використання цих патчів мої очі виглядають більш відпочившими, а темні круги під очима стали менш помітними

Мені сподобалася ця доглядова косметика, я вважаю що це досить хороший бренд за свої кошти, дякую за увагу.