Бюджетна Знахідка
Я користуюся брендом "sane" вже більше року, тому хочу поділитися своїми враженнями щодо цього бренду.
- Пінка для обличчя sane Cleansing Foam With Wheat Proteins 3%, ця пінка ніжно очищує мою шкіру, не залишаючи відчуття сухоти чи стягнутості, яке я досить часто відчуваю після використання інших очищуючих засобів, завдяки пшеничним білкам, які входять до складу, моя шкіра після використання виглядає свіжою та здоровою.
- Тонік для обличчя Sane Aloe Vera 2% + Probiotic Calming Face Toner, після застосування тоніку, моя шкіра стала пом'якшеною та зволоженою, а завдяки пробіотикам вона виглядає більш здоровою та свіжою, після того як я додала його в свій догляд кількість прищів на моєму обличчі значно зменшилася.
- Маска для обличчя Sane AHA + PHA + Spirulina 5% Face Mask, після використання маски моя шкіра виглядає більш свіжою та сяючою, а також після її використання помітно зменшилися пори та зменшилася кількість прищів. ( я використовую її не більше 3 разів на тиждень тому що вона трохи сушить шкіру)
- Сироватка для приблемної шкіри обличчя, з кислотами та ретинолом у ліпосомах, добре зменшує запалення, та покращити текстуру шкіри, після використання цієї сироватки моя шкіра стала помітно чистішою, та рівномірнішою за текстурою, також вона стала менш схильною до появи нових висипань.
- Дений крум для обличчя Sane SPF 15 Multi-Filter Sunscreen pH 6.5, після використання цього крему я була приємно вражена його легкою текстурою та швидким впитуванням, він не залишає жирного або липкого залишку на шкірі, однією з переваг цього крему є його спектральний фільтр SPF 15, який допомагає захистити шкіру від шкідливих ультрафіолетових проментів, також він досить добре зволожує шкіру
- Нічний крем для обличчя ane Squalane 6% + Prebiotic Nourishing Night Cream pH 6.0, однією з переваг цього крему є його склад, який включає пребіотики, сприяючи збереженню здорової мікробіоми шкіри, це допомагає покращити бар'єрну функцію шкіри та зменшити подразнення, цей крум добре покращує структуру шкіри, та зменшує ознаки втоми
- Рідкі патчі під очі Sane Probiotics + Vitamin C Brightening & Depuffing Eye Patch, склад цих патчів забезпечує м'якість та освітлення шкіри, а також зменшує набряки та покращує стан шкіри біля очей, після використання цих патчів мої очі виглядають більш відпочившими, а темні круги під очима стали менш помітними
Мені сподобалася ця доглядова косметика, я вважаю що це досить хороший бренд за свої кошти, дякую за увагу.
Коментарі (0)