Ензимна пудра, д ля ідеального очищення шкіри
Ензимна пудра стала ідеальний засобом для швидкої очистки пор і шкіра візуально, тай не тільки стає більш доглянутою. В мене комбінований тип шкіри і пори забиваються доволі швидко, тож у ванній на поличці-це обов'язкова пляшечка.
За три використання я помітила такий ефект:
- пори більш стягнуті
- шкіра свіжа і чистенька, наче відполірована
- ензимка забрала верхній ороговілий шар у чорних цяток,а деякі з них, які більш поверхневі-зникли, а деякі глибші підвитягнулись.
Пляшечка зручна у використанні, кришка відкривається без зусиль і продукт дозується в міру.
Текстура тут дрібнодеспенсерна, пудру потрібно трішки намочити водою, розчин яється вона добре, без грудочок. Ця пудра практично не піниться, все ж я би хотіла більшого піноутворення.
Нанести на обличчя на 3-4 хвилини і змити водою, потім нанести поверх якийсь хороший крем, так він зможе краще віддати свої корисні якості шкірі, адже проникає глибше.
Тут фото за одне використання, шкіра вже виглядає більш чистою і запокоєною.
Склад доволі безпечний:
Рисовий крохмаль-гарно матує, забирає надлишки шкірного сала.
Кокоїл ізетіонат натрію-шкірі відчуття зволоження, м'якості і шовковистості.
АЛЬГІНАТИ-використовується в косметиці та засобах особистої гігієни завдяки своїм зволожуючим і заспокійливим властивостям.
Папаїн-Використовується у складі скрабів, відлущувальних засобів, засобів для глибокого очищення шкіри.
Карагенан-Він зволожує шкіру завдяки своїй здатності зв’язувати воду, зберігаючи вологу там, де їй належить – у вашій шкірі.
ЛИМОННА КИСЛОТА-Має на шкіру в'яжучу, очищувальну та відбілюючу дію.
Ензимний пілінг мені сподобався, адже м'яко, проте ефективно очищує шкіру. Я розумію, що боротьба з порами в мене вічна, такий вже організм, але шкірі треба допомагати❤️
Коментарі (0)