Felce Azzurra
Black Orchid Body Wash
Напевно найперше, що я хочу відмітити, це максимально естетичне пакування, яке привертає увагу. Ребристість, яка нагадала флакон Tom Ford Black Orchid дуже приємно тримати в руках. Ароматів гелів досить багато, але він виграв серед усіх, весна впливає.
Чому він вартий уваги:
- великий об’єм за доступною ціною;
- максимально естетичне пакування;
- робить шкіру неймовірно ніжною, шовковистою, зволоженою та надає відчуття комфорту;
- обволікає вашу шкіру неймовірним ароматом;
- для всіх типів шкіри і щоденного застосування;
Склад: Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Parfum (Fragrance), Sodium Chloride, Glycerin, Potassium Lactate, Disodium EDTA, Phosphoric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Linalool, CI 17200 (Red 33), CI 42090 (Blue 1).
Не буду розбирати склад, так, як засіб змивний. Але застосування приносить одне задоволення. Аромат тут просто неймовірний відчувається ціла піраміда. Я би назвала його орієнтальним, тут ви відчуєте акорди чорної орхідеї з сливою, перець, деревину і далеку нотку цитрусу. Запах стоїть довго хоча гель не позиціонує себе, як парфумований. Об’єм великий, хоча з моєю мочалкою не досить економічний, пініться гарно, але під час використання реклама Palmolive не покидає мене.
Коментарі (0)