Vikulyk

Ніжний, немов хмаринка

Ніжний, немов хмаринка

На мою думку користуватись тоніком-завжди приємно, а коли він у вигляді спрею, то щей можна гарно освіжити личко, і особливий плюс-пребіотики у складі.

Для чого нам потрібні пребіотики? Від забрудненого повітря і не найкращої екології страждає наше обличчя, воно стає більш тьмяним і швидше старіє, тому краще запобігти цьому завчасно.

Ніжний, немов хмаринка

Тонер має склянний флакончик, на мейкап можна обрати його у двох об'ємах, це досить зручно, щоб зрозуміти, чи підходить засіб.

Розпилювач, тут хочу приділити окремий абзац хвальби! Він настільки мілкодиспенсерний, капельки лягають на личко, як туман, в мене ще не було засобу, щоб настільки дрібно розсіювались капельки, навіть в термальній воді, але тут-це щось супер приємне😍

Ось і фото мого обличчя, після розпилення тоніка, капель практично не видно, тільки злегка свіже і сяюче обличчя, хоч наносила його досить багато.

Спробувала нанести на руку) ніяких окремих капельок, він лягає дуже легесенько, тільки матові пелюсточки троянди змогли щось показати..

Складники, які мають корисні властивості:

Ромашка аптечна-володіє протизапальними та антивірусними властивостями.

Saccharomyces/Xylinum/Black Tea Ferment-Це продукт ферментації чайного гриба та солодкого чорного чаю двома мікроорганізмами: грибами Saccharomyces та бактеріями Xylinum.Він є продуктом, за допомогою якого Ви можете досягти помітного омолодження шкіри, природного м'якого сяйва і розгладжування мімічних і дрібних вікових зморшок.

Гліцерин-це відновлючий шкіру компонент, тобто це речовина, яка природним чином міститься в шкірі, допомагаючи встановити нормальний баланс і зволоження.

Тонік дуже приємний, також тішить ціна, вона доволі бюджетна, особливо, якщо обрати міні-варіант.

З цим засобом можна отримати хорошу тонізацію, свіжість, і користь пребіотиків.