Natali_lili

Чи вартий вашої уваги Garnier Fructis « Гудбай посічені кінчики» ?

Маю достатньо густе, довге волосся по пояс, тому питання сухих та посічених кінчиків для мене завжди актуальне. В моїй баночці залишилась 4 частина засобу, тому я вже можу об’єктивно оцінити його.

Виробник пропонує нам золоті гори, а чи дійсно це так?

Сам продукт має кремову консистенцію і дуже приємний фруктовий аромат.

Я завжди наношу його на вологе чисте волосся. Розподіляю його тільки на нижню третину довжини, потім висушую феном. Крем масткий тому методом спроб і помилок, треба визначити норму дозування, яка буде комфортна для вас. Бо якщо переборщити, то отримаєте жирні пасма. Використовую я даний догляд після кожного миття голови, а це в середньому кожні 3 -4 дні. Крем дійсно зволожує кінчики мого волосся, після нього волосся гладеньке і має блиск. Але є одне але, я завжди, раз в 4 місяці рівняю кінчики по довжині, зрізаю все зайве. А отже цей засіб гарно працює з нормальним не пересушеним і мало посіченим волоссям на кінцях. На мою думку, сухе та дуже посічене волосся даний крем не врятує(тільки ножиці), а працює як догляд, щоб не довести до такого стану. Звичайно це не найкращий засіб який я використовувала, у мене є фаворит, який посідає перше місце вже декілька років, про нього я писала раніше. Але Garnier Fruits 10в1 має великі плюси - невелика ціна за великий об’єм продукту та дуже економна витрата. Тому даному засобу ставлю тверду 4.